Novetats Agile TV

Les novetats d’Agile TV per aquest 2022

Novetats Agile TV

El servei de televisió Agile TV ens prepara per a l’arribada de nous canals des del mes de gener, així que qualsevol client que disposi del servei pot començar a gaudir-los a partir d’ara de forma totalment gratuïta, sense necessitat de fer res. Concretament, arriben tres nous canals, BOM Cine, Escapa TV i Cosmo. En definitiva, tres noves emissions amb contingut interessant que ja estan disponibles i que se sumen al llarg catàleg de canals que ofereix Agile TV.

Bom Cine – Agile TV

Un dels canals nous és BOM CINE, la programació del qual ocuparà un lloc destacat dins del catàleg reservat als canals de cinema. En aquest sentit, ampliarà considerablement l’oferta de continguts cinematogràfics que ja emet Agile TV, aportant més de 80 pel·lícules setmanals a la graella de la plataforma.

BOM CINE és actualment un dels canals referents en l’emissió de continguts cinematogràfics. La seva cartellera ofereix grans pel·lícules de tots els gèneres i èpoques amb els actors i actrius més reconeguts de la gran pantalla. Una aposta per la qualitat i la varietat capaç de satisfer a públics de tots els gustos i edats.

BOM Cine - Bruce Willis

Cosmo – Agile TV

El canal Cosmo ofereix una àmplia varietat de sèries, programes d’actualitat i cinema; des de les noves sèries ‘Perni i The Wall‘, que es podrà veure en el canal pròximament; a ‘Crim en el paradís’, ‘The Mallorca Files’, ‘Agatha Raisin’, ‘Sanditon’, ‘Catalina la Gran’,… o un altre tipus de continguts com ‘The Dog House’, ‘Hell’s Kitchen’ (USA), ‘The Graham Norton Show’, ‘El nostre propi castell’, o ‘El cap sóc jo’, entre d’altres

La cadena està dirigida al públic femení i els continguts predominants del canal són sèries i cinema americà i programes de moda i tendències.

Escapa TV – Agile TV

El tercer canal que arriba a Agile TV és Escapa TV, el qual té com a objectiu també suplir l’absència de Viajar. Des del passat 1 de gener, els canals de Fox Life i Viajar han desaparegut de les televisions de pagament dels operadors espanyols. Tots dos canals, propietat de Disney, ja no operen a Espanya. Això és el que ha passat amb els seus continguts, i hi ha operadors que ja ho estan substituint per altres canals. En aquest cas, doncs, Escapa TV ocuparà el lloc dins la programació d’Agile TV emetent programaes relacionat amb els continguts que oferia Viajar.

Si ets un apassionat dels viatges, Escapa TV serà el teu canal preferit, o almenys un dels quals més vagis a veure perquè precisament el seu contingut gira entorn a aquesta temàtica: viatges i turisme.

Què és Agile TV?

L’Agile TV és una alternativa a la televisió tradicional que ofereix molta més llibertat a l’usuari a l’hora de triar els continguts que vol veure. Funciona a través d’un descodificador (TV BOX 4K) que es connecta al teu televisor i que, a més, et permet accedir als canals clàssics de la TDT. Una altra de les grans virtuts que té l’Agile TV és que et permet accedir a múltiples plataformes de continguts per poder veure pel·lícules, sèries, programes i esdeveniments esportius.

Si encara no tens la teva Agile TV, ara per tan sols 6 €/mes podràs gaudir dels avantatges d’una televisió personalitzada i sense una programació tancada. Més informació

Entrades relacionades

Entrades relacionades