Parlem és la teleoperadora de l’Estat més ben valorada pels clients, segons l’enquesta de satisfacció de l’OCU

Parlem és l’operadora de comunicacions més ben valorada de l’Estat, segons l’enquesta de satisfacció que l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha realitzat entre més de 16.000 dels seus socis. Així, encapçalem el rànquing de satisfacció general dels clients, amb 85 sobre 100 punts, tenint en compte els serveis de veu i de dades. Destaca el fet que d’entre les deu operadores millors considerades no n’hi ha cap que tingui xarxa pròpia, ja que cap de les quatre grans companyies del sector obté una bona nota. Es dedueix, per tant, que els usuaris prefereixen operadores petites i mitjanes amb una bona atenció i projectes amb identitat distintiva, per davant d’altres consideracions com poden ser les tarifes o els aspectes purament tècnics.

Així, també assolim el màxim reconeixement dels usuaris quant a la gestió i la presentació de les factures, i a l’atenció al client superant les teleoperadores més petites i deixant a molta distància els grans grups, alguns dels quals se situen en els últims llocs. En aquests dos aspectes, les diferències entre operadors és molt àmplia i Parlem torna a encapçalar el podi amb 91 i 92 punts, respectivament, que ens situen a més de 38 punts de l’operadora pitjor qualificada -una de les grans-, que només n’obté 56.

Propera, personalitzada i en català
Segons l’OCU, malgrat que Parlem no sobresurt per tenir les tarifes més ajustades, els clients premien que fem bandera de “l’atenció propera, personalitzada i en català” i, a més valoren, “la vinculació de l’operadora amb el territori”. En aquest sentit, el nostre CEO, Ernest Pérez-Mas, reitera la seva “aposta per la nostra llengua, que garanteix el drets lingüístics dels nostres clients, i el compromís que tenim amb el territori amb una implicació directa amb la vida social, cultural i esportiva de tot el territori, per poder donar un servei de màxima proximitat i qualitat”.

L’enquesta es va fer a finals del 2022 i es va consultar sobre serveis de telefonia fixa i mòbil, internet i televisió. De les respostes obtingudes, també es desprèn que la majoria de clients opta per contractar paquets complets (telefonia mòbil i fixa, internet a casa i TV de pagament), que la connexió ADSL va quedant relegada davant la de fibra, i que el 36% de consumidors disposa de dades il·limitades per a la navegació per internet.

Entrades relacionades

Entrades relacionades