Parlem es presenta a les eleccions de la Cambra dins de la candidatura Eines de País

Des de Parlem sempre hem estat compromesos amb el teixit empresarial català i creiem fonamental implicar-nos en iniciatives que ajudin a transformar les companyies del país, a fer-les més modernes, més competitives, més inclusives i més democràtiques. Per aquest motiu, hem decidit sumar-nos a la candidatura “Eines de País, un pas més”, que es presenta a les eleccions de la Cambra de Comerç de Barcelona que se celebren aquest mes setembre amb l’objectiu de revalidar la històrica victòria assolida el 2019. 

Certament, la Cambra era una institució que necessitava un canvi profund, un trencament amb les dinàmiques de l’stablishment, i durant aquests quatre anys hem pogut veure com s’han dut a terme grans avenços, que a poc a poc l’han anat apropant a les veritables necessitats del teixit empresarial català. Ara, però, cal donar “un pas més” per assolir tots els reptes que se’ns plantegen i Parlem ha decidit implicar-nos per seguir transformant la Cambra.

La candidatura, que és transversal i representa totes les sensibilitats del sobiranisme, es presenta a les 52 vocalies que es votaran. La nostra operadora forma part del Grup 11 de Transports; emmagatzematge i comunicacions amb el candidat Ernest Pérez-Mas, president executiu de Parlem, en la categoria 3.

L’ambiciós programa d’Eines de País, que podeu consultar al web de la candidatura, aposta per la sostenibilitat mediambiental i social, per la digitalització, per la cohesió del territori, per la identificació i retenció del talent, per la innovació social, per la internacionalització i per la competitivitat. Sense oblidar-nos, és clar, del nostre objectiu compartit com a empreses que volem la prosperitat del país: la millor eina per a fer política econòmica és tenir un estat propi.

Les eleccions a la Cambra, on podeu votar tots aquells que formeu part del cens de la institució (aquí teniu tots els detalls), se celebren del 15 al 19 de setembre en en format de votació electrònica remota de les vocalies a cada grup i, si és el cas, categoria, a través d’una plataforma que habilitarà la Cambra al seu web. El 19 de setembre es tanca la mesa a les 9 del matí. Pel que fa a les votacions presencials són el dia 20 de setembre als diversos col·legis electorals de la institució de 10 del matí a 5 de la tarda.

Us convidem a participar-hi i a confiar el vostre vot en la candidatura de Parlem!  

Entrades relacionades

Entrades relacionades