Parlem i Impulsa

Parlem i la Fundació Impulsa orienten 300 joves sobre el seu futur laboral

Parlem i Impulsa

Ajudar a que joves de famílies amb poc recursos econòmics puguin acabar els seus estudis, entre els 16 i els 18 anys. És l’objectiu del programa de la Fundació Impulsa en el qual des de Parlem hem col·laborat econòmicament.

Parlem va participar-hi de la mà d’Alicia Ollé i Gemma Martinez 

A més de donar suport econòmic al projecte, Parlem va participar en una xerrada amb més de 300 joves que buscaven orientació, i les valoracions rebudes per part seva van ser molt positives. Aquesta activitat d’orientació laboral i acadèmica es va fer en format virtual i es va dividir en dues sessions, de matí i de tarda. Les trobades virtuals van servir per aclarir dubtes sobre aspectes acadèmics i laborals. A les sessions de la Fundació Impulsa hi van participar tant els “impulsers” que ja formen part de la Fundació Impulsa com altres joves interessats en la jornada.

Fundació Impulsa i Parlem
L’equip de Parlem, a dalt a l’esquerra, en la sessió organitzada per la Fundació Impulsa.

Durant la sessió matinal, la tècnica d’orientació Anna Reina va donar eines als joves per reflexionar sobre quina és la seva vocació, conèixer de quines opcions i itineraris formatius disposen i quines sortides laborals tenen a l’abast.

En la sessió de tarda, els joves van poder gaudir d’una orientació laboral amb empreses de diverses branques professionals. També van poder escoltar testimonis que els van permetre valorar les feines a les quals poden accedir amb el Cicle Formatiu estudiat o que tenen previst cursar properament i conèixer de primera mà l’experiència de treballadors. Durant les tres hores de sessió, hi va haver cinc sales en paral·lel amb ponències de 30 minuts cadascuna, classificades per famílies professionals, on van participar Alicia Ollé i Gemma Martinez de Parlem.

► Descobreix més iniciatives innovadores en les quals participa Parlem.

Entrades relacionades

Entrades relacionades