Parlem Ventures guanyadors

Parlem Ventures tria els tres guanyadors de la primera convocatòria

Parlem Ventures guanyadors

La nova acceleradora de ‘startups’ del sector tecnològic impulsada per Parlem Telecom i Inveready, Parlem Ventures, ha seleccionat els tres projectes emergents guanyadors de la seva primera convocatòria anual. Les empreses reconegudes, que han estat seleccionades entre catorze candidates, es troben en “fase llavor” (seed stage) i ofereixen solucions tecnològiques en diversos sectors: la seguretat i la Internet de les Coses (Alta Guardia), el martech i la intel·ligència artificial (Feeder) i la identitat digital (Silt).

Alta Guardia ofereix una alarma connectada per subscripció i autoinstal·lable; Feeder proporciona reconeixement facial i IA per analitzar les emocions de l’audiència i Silt ha creat una plataforma d’identitat digital per a digitalitzar els processos d’onboarding.

 

La tria de les ‘startups’ tecnològiques l’ha efectuat un Comitè de Selecció on han participat tres dels partners de Parlem Ventures: la Cambra de Comerç de Barcelona, Mobile World Capital Barcelona i la Fundació i2CAT. En les properes setmanes, Parlem Telecom i Inveready valoraran la possibilitat d’invertir en els tres projectes guanyadors. Concretament, cada ‘startup’ optaria a rebre fins a 50.000€ per part de l’operadora de telecomunicacions i 50.000€ per part de la gestora de Capital Risc. A més, també es contempla que les tres futures companyies estableixin aliances comercials amb el Grup Parlem Telecom.

En els propers dies es durà a terme la segona convocatòria de ‘startups’ tecnològiques de Parlem Ventures, que acabarà donant lloc a la tria de tres noves empreses emergents de Catalunya, Illes Balears i País Valencià a finals del 2022. Aquesta iniciativa, que compta amb la participació de la Cambra de Comerç de Barcelona, la Fundació i2CAT, la Mobile World Capital Barcelona i el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya, vol seguir impulsant la innovació tecnològica i es focalitza sobretot en projectes que ofereixen solucions amb un model B2B (business-to-business).

► Consulta altres iniciatives innovadores en les quals participa Parlem.

Entrades relacionades

Entrades relacionades