Borsa Parlem

Parlem duplica la facturació en el primer any a borsa

Borsa Parlem

El Grup Parlem Telecom segueix en fase d’expansió i duplica la facturació proforma anual assolint els millors resultats històrics el 2021; un any marcat per la sortida al mercat borsari BME Growth a finals del mes de juny. En concret, s’han aconseguit el 2021 uns ingressos de 36,7M€, que representen un increment del 95% respecte els obtinguts l’any 2020 (18,8 M€) i tripliquen els del 2019 (10,9 M€).  Aquestes bones dades reforcen l’aposta de Parlem per un creixement pausat i sòlid al BME Growth, on les accions tenen un valor de 5,8€ i la capitalització és de 100M€.

Durant el 2021, Parlem Telecom ha deixat de ser una operadora de telecomunicacions per esdevenir un grup de telecomunicacions amb capacitat d’aglutinar sota el seu paraigües diverses empreses. En aquest sentit, s’han adquirit les companyies de telecomunicacions Octel i Bucle (València), Tecno-so (Taradell) i Sonnet (Hostalets de Balenyà), així com la companyia de serveis informàtics per a empreses Infoself (Girona).

Sortida a borsa de Parlem Telecom

A més, s’ha llançat Aproop Telecom, una nova operadora ideada pel mercat valencià. Tots aquests moviments de caire local, als quals cal afegir l’obertura de botigues físiques exclusives de Parlem Telecom a diverses comarques (actualment, ja n’hi ha 19 que estan operatives), han reforçat encara més el Grup als territoris catalanoparlants i ofereixen bones perspectives de creixement per als propers exercicis. Alhora, Infoself ha estat homologada per Red.es per tramitar subvencions del programa Kit Digital (Fons europeus Next Generation) per donar suport a les empreses en els processos de digitalització, ciberseguretat i servei al núvol.

El creixement del Grup Parlem Telecom el 2021 es fa palès en el seu bon ritme de captació de clients, ja que s’han arribat a les 153.000 línies actives, el que suposa un augment del 85% respecte el 2021 (83.000 línies actives). L’atenció als usuaris, que busca ser personalitzada i propera, segueix sent un altre dels punts forts del Grup, que té un churn rate (taxa de cancel·lació que medeix el percentatge de clients que deixen de fer servir els serveis que ofereix una empresa en un període determinat) molt per sota de la mitjana del mercat de telecomunicacions. En concret, el churn de Parlem Telecom del 2021 va ser d’un 0’94%, el que representa una millora considerable respecte l’1’79% del 2020.

► Descobreix altres novetats de Parlem al nostre blog.

Entrades relacionades

Entrades relacionades