Ernest-Pérez-Mas-Parlem-Borsa

Parlem surt a borsa després d’un any de facturació rècord

Ernest-Pérez-Mas-Parlem-Borsa

A Parlem Telecom estem de celebració! Volem anunciar la nostra sortida al mercat borsari BME Growth, que durem a terme amb l’objectiu de seguir creixent com a companyia per convertir-nos en un gran grup de telecomunicacions de proximitat de Catalunya, que ofereixi cada dia serveis millors per a clients residencials i empreses.  

Aquest gran pas endavant, del qual en sabreu la data concreta pròximament, coincideix amb un molt bon any 2020, en el qual hem incrementat la nostra facturació més d’un 70% respecte el 2019. Es tracta dels nostres millors resultats econòmics històrics, amb uns ingressos de 18,7 milions d’euros. Properament, iniciarem també una nova ronda de finançament amb l’objectiu d’aconseguir almenys 10 M€ abans d’entrar a borsa. 

Durant el 2020, la venda total en línies de mòbil va passar de més de 36.000 unitats (2019) a quasi 55.000 (2020), mentre que les de telefonia fixa (fibra o ADSL) van passar de 16.600 (2019) a 24.500 (2020). D’aquesta manera, els efectes de la pandèmia de Covid-19 no s’han fet notar gaire en la nostra expansió empresarial i hem aconseguit tancar, per primer cop, un any amb beneficis (uns 11.000 euros) i amb un EBITDA positiu de 660.000 €.

Parlem-BME

L’expansió de Parlem en els propers 12 mesos 

La nostra estratègia immediata contempla una major implantació a Catalunya amb la inauguració de desenes de botigues físiques, que ens permetran penetrar a les zones rurals i en alguns grans centres urbans per tal d’estar molt més a prop dels nostres clients. Volem invertir 1 M€ en aquesta expansió territorial en els pròxims 12 mesos i actuarem a tres nivells: botigues insígnia a capitals de província, botigues franquícia a les capitals de comarca i botigues mòbils/corners als pobles petits. Actualment, ja disposem de tres botigues pròpies situades a Barcelona, Lleida i Reus. Ara, amb aquest pla, aspirem a un mercat de 300.000 usuaris i preveiem generar més de 2 M€ en ingressos l’any 2022. 

Per als propers mesos, també contemplem adquirir empreses de telecomunicacions locals a territoris de parla catalana per seguir situant-se entre les 200 empreses que més ràpidament creixen a Europa, tal com ha constatat el Financial Times en els seus rànquings de 2020 i 2021. Alhora, la nostra companyia adquirirà infraestructura de fibra pròpia a les zones rurals on s’ubicaran les nostres botigues per garantir la connectivitat de tot el país.

Què és BME Growth? I en què consisteix?

Es un mercat orientat a PYMES del BME (Bolsas y Mercados Españoles). Aquesta plataforma permet a les petites i mitjanes empreses, de baixa capitalització, accedir al mercat de capitals.

Per tant, permet l’expansió de les empreses que hi formen part gràcies a una regulació personalitzada per a cada companyia. Més informació aquí 

Entrades relacionades

Entrades relacionades