Parlem-Amazcat

Parlem s’alia amb Amazcat per digitalitzar els comerços de proximitat

Parlem-Amazcat

Hem decidit donar suport a Amazcat, la nova plataforma d’ecommerce de proximitat catalana que vol connectar compradors i venedors locals de tot el país. L’aliança busca impulsar el desenvolupament econòmic i social de Catalunya, i suposa una nova aposta de Parlem pels comerços de proximitat, que es van veure molt afectats per la competència online dels gegants electrònics durant el confinament generat per la Covid-19: la transformació digital de les companyies de proximitat és essencial perquè puguin assumir els reptes de la venda online.

L’objectiu principal d’Amazcat, que es posarà en marxa oficialment aquest estiu, és concentrar els negocis locals catalans en un mateix espai de venda online, un entorn en el qual molts d’ells no hi tenien presència anteriorment. Amazcat, que té la seva seu central a Girona i delegacions a tot el país, aposta per l’economia circular i pels productes fets, fabricats o venuts a Catalunya, a més d’oferir serveis professionals en línia i ofertes culturals.

Les sinèrgies entre Parlem i Amazcat, que facilita la compra directe sense intermediaris amb productors, industrials i botiguers d’arreu del país, reforcen els nostres valors de proximitat, territori i compromís amb la connectivitat de tot Catalunya.

L’aliança permet també que aquesta plataforma de venda en línia arribi ja a 200.000 socis premium abans del seu llançament, dels quals Parlem n’aporta 80.000 entre els nostres clients, que podran gaudir d’avantatges i serveis exclusius, com una rebaixa del 10% en les tarifes a totes les empreses i autònoms que formin part d’Amazcat i es passin a la nostra operadora. Prèviament, Amazcat ja havia arribat a acords amb altres entitats, associacions de comerciants i empreses catalanes per preparar la seva sortida al mercat.
Tens un petit negoci i vols implantar la venda online i no saps com fer-ho? Ets client de Parlem i vols fer compres de proximitat sense moure’t de casa? Vols contribuir a reforçar el teixit empresarial del nostre país? Amazcat t’obre la porta a moltes possibilitats!

Entrades relacionades

Entrades relacionades