com fer bizum

Ja saps com fer un bizum?

com fer bizum

Oblida’t dels diners en efectiu o de les transferències quan et toca dividir despeses entre amics, companys de feina o pares d’una escola; un paga i la resta fa Bizum. Paga la teva part del sopar, de la subscripció de Netflix, del pastís de l’aniversari del teu fill o d’altres despeses compartides en la teva vida quotidiana. Tan sols necessites el mòbil i pocs segons per saldar comptes. Fer un Bizum vol dir enviar i rebre diners a l’instant, sense necessitat de número de compte.

Què és Bizum?

Bizum és la solució a les transferències bancàries. Gràcies a aquesta eina ja podem realitzar una transferència online sense comptes bancaris, sense targetes de crèdit o sense qualsevol altra informació bancària. Bizum t’estalvia molt de temps i, per això, està revolucionant les transferències.

No només pots enviar diners, sinó també rebre’n. Bizum és una manera ràpida, còmoda i, sobretot, segura d’enviar i rebre diners amb el mòbil. La comoditat és que et permet enviar i rebre diners només amb el número de telèfon de l’altra persona per fer la transferència online.

A més d’enviar diners a una altra persona, Bizum també permet fer donacions a una ONG o pagaments a botigues en línia que hi té associades. Es preveu que aquesta eina incorpori nous serveis en el futur, ja que s’actualitza regularment.

Com funciona Bizum?

La majoria de bancs ja disposen d’aquesta eina, que és d’ús senzill i universal. Per utilitzar-la, només t’has de descarregar l’aplicació mòbil de la teva entitat bancària i allà podràs cercar l’opció “enviar i rebre diners amb Bizum” per activar el servei.

Un cop fet això, per enviar diners només hauràs de tenir la persona receptora afegida a la teva agenda de contactes del mòbil per tal que pugui rebre la transferència en qüestió de segons.

 

 

 

 

Entrades relacionades

Entrades relacionades