Festivals de Primavera Parlem

3 festivals de primavera en racons privilegiats del país

Festivals de Primavera Parlem

T’imagines gaudir d’un bucòlic concert en un camp de blat? O viure en directe l’actuació d’un conegut grup català en un edifici de Gaudí? I què et semblaria un concert de jazz en un dels pobles més bonics de Catalunya? Aquesta primavera, portem la música de qualitat a racons plens de màgia d’arreu del territori. Tria el teu festival:

Concerts únics als Micropobles

Posar la música de qualitat a l’abast de tothom i dinamitzar els pobles més petits del territori amb concerts gratuïts és l’objectiu del Festival Itinera, que celebra la seva segona edició a partir d’aquest mes de maig amb el suport de Parlem. El programa consta de més de 120 concerts de jazz, blues, soul, gòspel i músiques del món. Aquesta iniciativa vol combatre el despoblament rural mitjançant la música i demostrar que la cultura pot ser una gran eina de transformació social.

Festival Itinera Parlem

Música i més a la Catalunya rural

Concerts entre camps de blat, conferències, activitats a la natura i una selecció d’artistes de primer nivell. És el que trobaràs al Festival Maig, que té lloc a Santa Coloma de Queralt els dies 27 i 28 de maig. Aquest festival vol posar en valor el món rural com a espai de cultura i acollirà actuacions d’artistes com Ramon Mirabet, Mishima o Renaldo & Clara. El festival es presentarà el dia 13 a la botiga Parlem d’Igualada, on es podrà comprar l’abonament i obtenir, de regal, una cervesa Segarreta.

Festival Maig_Festivals de primavera Parlem

Els millors grups en un palau de Gaudí

La magnífica Torre Bellesguard de Barcelona acull els Flaixbac Showcases, actuacions íntimes pensades per a un grup reduït de persones. Parlem patrocina aquests concerts i en sorteja entrades dobles cada mes entre els seus seguidors a les xarxes socials. A més, entre tots els participants sortegem 1 any gratis de Parlem! Encara no ens segueixes? Troba’ns a Instagram, Twitter, Facebook i LinkedIn i estigues al dia de les nostres promocions i sortejos.

Flaixbac Showcases_Festivals de primavera Parlem

► Descobreix més iniciatives culturals i tecnològiques en les quals participa Parlem.

 

Festival Maig

Entrades relacionades

Entrades relacionades