Fibra ràpida i barata a la segona residència

Fibra més ràpida i barata a la segona residència

Fibra ràpida i barata a la segona residència

Potser ja estàs organitzant les vacances a la segona residència o has decidit anar-hi a teletreballar amb l’arribada del bon temps. I et planteges el dilema de sempre: com hi navegaràs amb els teus dispositius sense que la butxaca se’n ressenti? Com contractar una fibra ràpida i barata?

Parlem millora la seva tarifa destinada a segones residències amb un preu especial. Ara podràs gaudir d’una fibra de 300Mbps i un fix inclòs amb trucades il·limitades de fix a fix i 60 minuts per a trucades de fix a mòbil per un preu definitiu de 20€ al mes.

A Catalunya hi ha unes 400.000 segones residències

Segons un estudi de Pimec, després de la pandèmia, una de cada tres empreses s’està plantejant implementar el teletreball de manera permanent. Si formes part del grup de catalans que disposa de segona residència i té la possibilitat d’acollir-se al teletreball, ara podràs mantenir-te connectat a la teva segona casa i navegar-hi ràpidament i sense límits a molt bon preu gràcies a aquesta nova tarifa.

Teletreball a la segona residència

També durant les escapades de cap de setmana i vacances a la segona residència cal tenir en compte la disponibilitat d’una bona connexió per a tota la família. Amb aquesta oferta de fibra ràpida i barata, no et caldrà patir. A la casa i al jardí hi haurà WiFi per tots!

► Si t’interessa contractar aquesta tarifa, truca ara al 1713 o clica en aquest enllaç.

Entrades relacionades

Entrades relacionades