Trenquem el Silenci Cantem Català

Parlem participa en la 24a edició dels premis Enderrock

Trenquem el Silenci Cantem Català

La gala dels Premis Enderrock és un d’aquells esdeveniments musicals de casa nostra que no ens volíem perdre. A Parlem aquest any hem volgut estar presents a la 24a edició dels Enderrock, el certamen anual que atorga diferents premis als artistes i grups de música catalana. L’esdeveniment va ser el 3 de març i va tenir lloc a l’Auditori de Girona. Aquest any, a més, en memòria del fotògraf i cofundador dels premis, Xavier Mercadé.

La gala d’aquesta 24a edició, que va ser transmesa en directe per TVC, La Xarxa i iCat, va aplegar personatges de la música, el cinema i el teatre català, que van lliurar els 30 guardons atorgats pel públic i la crítica. L’acte també va comptar amb una vintena d’actuacions que seran estrenes d’aquest any. Alguns dels premis més importants se’ls van emportar Zoo i Oques Grasses, com a Millor Artista de l’Any i Millor Disc de Pop-Rock, pel seu darrer àlbum, respectivament. Tampoc no van faltar a la cita cantants com Bad Gyal, Miki Núñez o Nil Moliner.

Un altre nom propi que va sonar durant la nit va ser el de Parlem. Va ser quan els presentadors dels Premis Enderrock, els humoristes Rafel Faixedas i Carles Xuriguera, en un gag a mode de Wordle, van donar pas a Màrius Serra i Jèssica del Moral, qui van fer l’entrega d’un dels premis. Concretament, van anar provant paraules en el panell per descobrir qui seria la persona que protagonitzaria el següent espai de la gala.

Aquí pots recuperar el moment:

Dijous passat vam ser a la Gala dels Premis @enderrock, i vam “protagonitzar” un moment especial per donar el pas a en @mariusserra a mode de @WordleCAT.#PremisEnderrock22 #Wordle pic.twitter.com/lQsJEZAPs4

— Parlem Telecom (@Parlem) March 8, 2022

Parlem i la música catalana

A Parlem estem fermament compromesos amb la llengua i la música catalana a través de diferents iniciatives com el Festival Itinera, un projecte creat entre l’Associació de Micropobles de Catalunya i Aktive que té com a objectiu el fet de donar a conèixer els Micropobles i els seus encants acompanyats de música de qualitat en petit format.

A banda, també tenim presència als showcases de Flaixbac, un cicle de concerts a petit format amb els principals grups de música del nostre país. De fet, a Parlem tenim sempre les darreres entrades per assistir als diferents showcases que proposa Flaixbac, un cop al mes. Precisament, al costat de Flaixbac vam endegar el concurs ‘Canta per la teva llengua‘, per trobar la cançó de l’estiu l’any 2020. Et deixem una de les cançons que ens va regalar Joan Dausà en el darrer showcase del mes de febrer.

 

Entrades relacionades

Entrades relacionades