Permanència 3 mesos

Baixem a 3 mesos la permanència de Fibra + Mòbil

Permanència 3 mesos

A Parlem ens distingim per la qualitat del nostre servei i per la confiança que tots els nostres clients dipositen en nosaltres, així com perquè som una empresa jove que constantment s’adequa a les tendències del mercat.

Per això llancem una nova promoció, la qual redueix la permanència actual de qualsevol de les nostres tarifes de fibra + mòbil, que fins ara tenien una durada d’un any, i passen a ser únicament de 3 mesos.

Entenem que canviar de companyia és complicat i, amb aquesta iniciativa volem trencar frens a l’hora de passar-se a Parlem. D’aquesta manera, els nous usuaris que contractin qualsevol de les nostres tarifes de fibra + mòbil, podran provar-nos durant 3 mesos i si no n’estan satisfets en aquest període, podran marxar sense cap compromís.

Tarifes de fibra + mòbil Parlem

Actualment oferim quatre tarifes que s’ajusten al màxim a les necessitats de tots els nostres clients. Així, no et despistis i aprofita la nostra nova promoció gairebé sense permanència!

  • Fibra + mòbil + fix: 100Mb + 40GB: 39,95 €/mes
  • Fibra + mòbil + fix: 600Mb + 40GB: 49,95 €/mes
  • Fibra + mòbil + fix: 600Mb + 85GB: 54,95 €/mes
  • Fibra + mòbil + fix: 1000Mb + IL·LIMITADES GB: 59,95 €/mes

PROVA’NS durant 3 mesos i si no quedes satisfet marxa sense compromís. Si et dones de baixa abans, hauràs d’abonar la penalització d’incompliment de permanència. El cost de la permanència es manté a 181,50€ durant els 3 mesos en què s’aplica, i és una despesa associada a la instal·lació del servei de fibra.

La reducció de la permanència s’aplicarà en noves altres des del 8 de març fins al 5 de maig del 2022 i no aplica a les tarifes de fibra sola, que es manté a 12 mesos.

Entrades relacionades

Entrades relacionades