Parlem, patrocinador principal dels Castellers de Vilafranca

Des del Grup Parlem ampliem la llista de convenis amb entitats del país gràcies a l’acord amb els Castellers de Vilafranca, una institució de cultura popular referent dins i fora del país, per les seves actuacions castelleres. Amb aquest acord Parlem es converteix en patrocinador principal de l’entitat vilafranquina, alhora que reafirmem la nostra aposta per la proximitat amb el territori i les seves entitats socials, culturals i esportives, com també per la llengua i la cultura catalanes. 

Ens convertim així en el patrocinador principal de tots els actes dels Castellers de Vilafranca, que incorporaran la imatge de Parlem a totes les seves comunicacions i cartells. El nostre distintiu  també estarà present en la seu social de l’entitat, Cal Figarot, així com a la revista, la web, el photocall i el butlletí intern de la Colla. De la nostra part, a més d’una aportació econòmica a l’entitat, també promourem promocions especials per als membres dels Castellers de Vilafranca, i els seus familiars i amics. El conveni estarà vigent fins al 31 de juliol del 2024.

Els acords amb diferents entitats del país són, per a Parlem, una manera de normalitzar la llengua i promoure la cultura catalana a través d’aliances estratègiques amb l’objectiu d’impulsar el territori i els trets distintius de la nostra identitat que expliquen l’arrelament de la teleoperadora amb Catalunya.

Entrades relacionades

Entrades relacionades