Parlem Telecom dona 400 línies mòbils a pacients d’hospitals de tot Catalunya

L’objectiu és facilitar la comunicació entre pacients ingressats per la COVID-19 i les seves famílies

Aquests dies ens estan arribant moltes imatges commovedores entre pacients afectats pel coronavirus, sanitaris i familiars. La pandèmia està fent que moltes famílies i amics només puguin comunicar-se telemàticament, fet essencial perquè puguin seguir tirant endavant. Des de Parlem Telecom hem pensat en com posar el nostre gra de sorra per fer que aquesta comunicació entre pacients sigui possible i tinguin companyia més propera.

És per aquest motiu que el Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), la Fundació Àngel Soler Daniel i Omplim els Magatzems, una xarxa de voluntariat sorgida per ajudar a fer front a l’emergència sanitària causada per la COVID-19, faran arribar en les properes setmanes més de 400 dispositius mòbils i tauletes als hospitals de tot Catalunya per facilitar la comunicació entre els pacients ingressats i les seves famílies.

El projecte s’ha pogut coordinar gràcies a les donacions de la cadena de distribució d’electrònica i electrodomèstics Mediamarkt, que han proporcionant gairebé 400 dispositius, i nosaltres, que hem proporcionat 400 línies de telèfon i 4G en favor d’aquesta iniciativa.

Des de Parlem Telecom pretenem ajudar a trencar aquesta barrera proporcionant les eines necessàries per connectar a les persones sense contacte físic. I què podíem fer des de Parlem? Facilitar línies telefòniques, i això és el que hem fet: 400 línies perquè els pacients puguin fer trucades i connectar-se a internet.

El primer hospital en rebre els dispositius i les línies mòbils serà L’Hospital de Sant Pau. Seguidament, gràcies a la xarxa de voluntaris d’Omplim els Magatzems es faran les altres entregues en els diferents hospitals de tot Catalunya.

En definitiva, el més important és que, com a societat, ens mantinguem units i fent tot el possible per donar les màximes facilitats per fer front a aquesta pandèmia. Nosaltres, com operadora catalana, farem totes les accions, per petites que siguin, que estiguin a les nostres mans per superar la situació.

Entrades relacionades

Entrades relacionades