Parlem Telecom en el rànquing d’empreses amb el creixement més ràpid d’Europa

Les xifres no enganyen, no parem de créixer!

Estem molt contents d’anunciar que el prestigiós diari Financial Times ens ha situat en el rànquing d’empreses amb el creixement més ràpid d’Europa, segons han dit en el rànquing “FT 1000 – Europe’s Fastest Growing Companies 2020”, que acaba de publicar el Financial Times. En concret, ens trobem en la posició 200 d’aquest top de 1.000 empreses europees i som la 19a entre totes les ubicades a l’Estat espanyol.

El baròmetre, que elabora anualment el portal d’estadístiques Statista per al mitjà de comunicació britànic, enumera les empreses europees que van assolir la taxa de creixement anual compost (CAGR) més alta dels ingressos entre el 2015 i el 2018. En aquest període, vam créixer un 107’3% i alhora vam tenir un creixement absolut en ingressos del 791%. Segons el rànquing del Financial Times, també som l’empresa que amb més velocitat creix del sector de telecomunicacions a tot l’Estat.

Què cal destacar del nostre creixement?

El primer que volem destacar és que el darrer juliol ens vam constituir com a Societat Anònima per tal de seguir creixent. A més a més, l’agost de l’any passat vam començar a impulsar els nostres productes per a empreses. Per fer-ho, vam adquirir Lemon Telecom, una companyia especialitzada en la prestació de serveis de telefonia IP, comunicacions unificades al núvol, contacte centre i connectivitat. Això ens ha permès obrir-nos a altres sectors del mercat i potenciar el nostre creixement com a operadora de telecomunicacions.

Tot esforç té la seva recompensa i nosaltres ho hem pogut observar, com hem dit, ens el creixement dels últims anys. El 2017, la facturació va ser de 2,9M€, el 2018 de 5,7M€ i el 2019 d’11M€. A finals de l’any passat vam aconseguir ampliar el capital en 2M€en una ronda de finançament, de manera que el nostre valor total actual és de 20M€. Ah! I no ens volem deixar de dir que el 2019 vam aconseguir el primer EBITDA positiu.

En definitiva, et volem donar les gràcies per haver fet possible aquestes dades, per confiar en nosaltres i per fer que Parlem Telecom segueixi creixent!

 

Entrades relacionades

Entrades relacionades