Exterior botiga Lleida

Parlem Telecom obre la seva primera botiga a Lleida

Exterior botiga Lleida

Parlem Telecom ha inaugurat aquest dilluns 5 d’octubre la primera botiga física a Lleida amb l’objectiu d’apropar-se als clients i continuar oferint un servei de qualitat. Tenen previst obrir fins a 100 punts de venda a Catalunya, incloent-hi els concertats amb diferents establiments i, com a mínim, una botiga per vegueria.

La primera botiga s’ha obert a Lleida, exactament a l’Avinguda del Doctor Fleming, número 2, de la capital del Segrià, perquè és una de les ciutats de Catalunya on Parlem té més presència. Aproximadament, el 4% dels clients de Parlem Telecom són del territori lleidatà i l’objectiu que es planteja la companyia seria el de doblar aquesta xifra per al 2024, especialment pel que fa al segment empresarial. Tal com Ernest Pérez-Mas, CEO de Parlem Telecom, va anunciar “és la primera botiga pròpia de Parlem i vam decidir obrir-la a Lleida perquè creiem que és una oportunitat, per la ubicació, per la ciutat. Lleida és un punt d’atracció important per al voltant d’entre 400.000 i 600.000 persones”. El propòsit de l’obertura de les botigues és “enfortir el vincle amb els clients i integrar-se en una zona amb un gran potencial de creixement”.

 

La botiga de Lleida té un disseny totalment enfocat a la identitat de l’empresa, amb tons grocs i moderns, per fer que els clients se sentin còmodes per fer qualsevol consulta o petició. En aquesta, es tractarà de manera personal a tots els clients i s’oferiran tots aquells serveis que pugui necessitar un usuari particular o d’empresa: telefonia fixa i mòbil, internet, televisió, etc. Cal destacar que l’any passat l’operadora va crear la divisió Parlem Empreses arran de l’adquisició de la companyia de telecomunicacions especialitzada en empreses, Lemon Telecom, per tal d’enfortir la seva presència en aquest canal.

Parlem Telecom sempre ha demostrat el seu compromís i passió per la cultura i la llengua catalana, un dels valors que més remarquen en el seu dia a dia. Ho ha demostrat en diverses ocasions apostant i recolzant diferents iniciatives implicades en la causa. És per aquest motiu que, més enllà de l’obertura d’aquest espai físic a Lleida, també participació en actes i esdeveniments relacionats amb el patrimoni cultural del Segrià.

La botiga de Lleida és el primer pas cap a l’expansió física de la companyia.  De mica en mica l’operadora de telecomunicacions vol anar agafant presència a diferents punts de Catalunya i, com a mínim, obriran una botiga pròpia per vegueria, tot i que l’objectiu final és implementar espais físics a Catalunya, les Illes Balears i València.

Creixement empresarial

Parlem Telecom deixa clar que segueix creixent i apostant per consolidar-se com l’operadora líder de Catalunya, capaç de competir amb les 4 grans empreses espanyoles. El seu objectiu es veu reflectit en les xifres d’aquesta meitat d’any on gairebé han doblat la facturació de l’anterior. La companyia va tancar el juny del 2020 amb 8,1M€, respecte als 4,28 M€ facturats durant el mateix període del 2019 i preveu superar els 17’5 milions d’euros de facturació quan acabi 2020.

Entrades relacionades

Entrades relacionades