Canals Agile TV

Tot el que pots fer i veure amb Agile TV

Canals Agile TV

Quins canals de televisió ofereix Agile TV?

La visió que tenim actualment de la televisió va molt més enllà de seure al sofà a veure els canals de sempre. Ara, s’ha convertit en un dispositiu amb el qual volem accedir a les nostres plataformes digitals preferides, estrenes de pel·lícules, música, jocs i molt més.

Agile TV de Parlem és una nova forma d’entendre la televisió, de manera lliure, personalitzada i pagant només pel que necessites. Un dels aspectes més importants és que amb Agile TV pots fer que la teva televisió sigui intel·ligent, capaç de reproduir en 4K i et permet accedir a tot el contingut que vulguis en streaming.

Amb Agile TV tens accés a 87 canals, tot i que pot variar depenent de la senyal que tinguis, dels quals no hi ha cap que sigui privat o de pagament, sinó que es tracta de canals oberts. Entre ells trobem els canals generalistes com TV3, els de la TDT, canals infantils, d’esports, entre d’altres.

Com funciona Agile TV?

El funcionament d’Agile TV és molt senzill, només has de seguir els següents passos:

  1. Sincronitza el teu comandament.
  2. Mantingues pressionats els botons d’OK i d’Android TV.
  3. Selecciona l’idioma que vulguis.
  4. Inicia sessió amb el teu compte de Gmail. Això et permetrà descarregar les aplicacions des de Google Play Store.
  5. Introdueix el DNI del titular.
  6. Verifica el teu compte per accedir des del mòbil, perquè ens puguem comunicar amb tu i per gaudir de nous serveis.

Què pots fer amb Agile TV?

Amb Agile TV pots fer tot el que vulguis i més, no depens d’una programació tancada i això és gràcies a les següents funcionalitats:

Grava: Grava programes i sèries completes i mira-les fins a 3 mesos després.

Recupera: Accediex a la programació dels darrers 7 dies.

Multidispositiu: Envia el contingut a un altre dispositiu amb Google Cast

Multidispositiu o mira el contingut del teu mòbil o tablet a la televisió.

Inicia: Avança, atura i vés a l’inici del contingut.

Màxima qualitat: Canals amb la màxima qualitat disponible.

Quins esports puc veure a Agile TV de Parlem?

Amb Agile TV de Parlem pots veure les millors competicions esportives del món en directe a DAZN: Moto GP, Eurolliga, Copa del Rey, Premiere League, UFC, Eurosport 1 i 2, entre d’altres.

Quines pel·lícules i series ofereix Agile TV?

A tots ens encanten els plans de peli, sofà, manta i crispetes. Per aquest motiu, Agile TV és la teva, perquè quan ho contractes també tens accés a la subscripció a Rakuten TV que inclou:

Videoclub: La plataforma inclou les estrenes i pel·lícules exclusives que podràs llogar o comprar.

Subscripció: Les pel·lícules i sèries incloses a la subscripció son totalment gratuïtes i podràs trobar des de pel·lícules clàssiques, infantils, films d’èxit o documentals, incloent-hi el millor catàleg de pel·lícules Disney.

Gratuïtes: Tant sols per estar subscrit a Rakuten podràs gaudir de contingut sota demanda amb anuncis. Aquest inclou contingut com documentals produïts per la mateixa plataforma (Rakuten Stories) i pel·lícules d’èxit.

I això no és tot, amb Rakuten TV també tens els Rakuten points amb els que pots comprar i llogar pel·lícules i acumular punts bescanviables per les pròximes compres. A més, Rakuten TV també  ha inclòs al seu catàleg el contingut de la plataforma Starz Play, que ofereix una programació Premium, d’autoproducció i contingut d’èxit. Tot i això, aquesta contractació és aliena a Parlem, de manera que el Primer mes és de prova gratuït, després 4,99€.

Un altre punt important és que amb Agile TV pots descarregar-te Netflix o Prime Video, les plataformes per excel·lència amb les que pots veure les sèries i pel·lícules que més t’agradin com Black Mirror, La casa de papel, Friends, Hunters i moltes més.

 

Entrades relacionades

Entrades relacionades