Roaming Parlem

Roaming Parlem: Què és i com activar-lo

Roaming Parlem

Què és el roaming?

El Roaming és el sistema que ens permet connectar-nos a Internet amb el nostre telèfon mòbil des de l’estranger. És per això que quan viatges fora del teu país és possible que, perquè tinguis connexió, hagis de connectar-te a una altra línia de servei diferent de la que tens contractada. Si necessites utilitzar el teu telèfon des de l’estranger hauràs d’activar el servei de roaming / itinerància de dades, que de manera predeterminada està desactivat.

Només volem recordar-te que, en cas que vulguis viatjar a l’estranger, abans de marxar hauràs d’activar-lo. Només s’ha de fer una vegada. I ho pots fer des de l’app de Parlem o bé trucant-nos perquè t’ho activem nosaltres. No trigarem ni un minut.

Activació Roaming Parlem 

Hi ha 3 opcions per activar-lo:

  • Descarrega’t l’APP.
  • Desde la web: Àrea client.
  • Truca al 1713. Nosaltres t’ajudarem encantats. Et recomanem que truquis abans de fer el viatge, doncs sense el roaming activat només podràs rebre trucades, però no fer-les.
  • Si ja et trobes a l’estranger, pots trucar al  +34 93 547 88 60 des d’un altre terminal.
  • Si ets una empresa, et recordem que el número d’atenció al client és el 900 62 20 00.

Et recomanem que el mantinguis activat. Però recorda que, si t’apropes a Andorra, l’hauràs de desconnectar per evitar el consum involuntari de les antenes prop de la frontera. Si et trobes en països fora d’Europa sol tenir un cost extra. Si no vols emportar-te sorpreses en la factura, no et perdis ni un detall del servei de roaming! Per a més informació o bé, per consultar el cost de les trucades i les dades en roaming, fes clic aquí.

Entrades relacionades

Entrades relacionades

Vols fer-te’n client?