Truca’ns al 1713

Descobreix la nova tarifa de fibra i mòbil de Parlem amb 600Mb i 60GB

Des de Parlem volem oferir-te tot el que necessites i és per això que tenim tarifes mòbil, paquets  de fibra i mòbil, paquets de fibra i fix i Agile TV. Les tarifes Parlem estan pensades per a tothom; per a qui treballa des de casa, per a qui necessita diverses línies per a tota la família o per a qui vol navegar a màxima velocitat.

A Parlem també sabem que és important per a tu i per als teus estar ben connectats, tenir gigues suficients i trucades il·limitades. Per aquest motiu, aquest abril us proposem una nova tarifa de fibra 600 i mòbil 60GB, que us permetrà navegar a màxima velocitat, parlar amb qui vulgueu sense aturador i disposar de gigues a tort i a dret per tenir sempre internet al mòbil.

Les tarifes Parlem asseguren una bona cobertura a tot l’Estat espanyol, ja que treballem sobre la xarxa mòbil de Yoigo i Orange. D’aquesta manera, disposem d’un millor salt a xarxes secundàries amb una àrea de cobertura més extensa per tal que, quan baixi la cobertura principal, mai et quedis fora de joc. A nivell internacional, podràs gaudir de la mateixa cobertura gràcies al servei de roaming, que et permetrà navegar fora del país.

La tarifa de fibra i mòbil amb 600MB i 60GB

A Parlem oferim packs complets de fibra i mòbil perquè no et falti de res. Què inclou el paquet de fibra 600MB i mòbil 60GB?

  • Fibra 600Mb i mòbil 60GB amb trucades il·limitades per 57,95€/mes (IVA inclòs)
  • Segona línia gratuïta amb 3GB i trucades i·limitades
  • Línies addicionals des de 8€/mes
  • Fix de franc amb trucades il·limitades a fixes nacionals i 60 minuts a mòbils nacionals

Entrades relacionades

Entrades relacionades