Aquest Sant Jordi escriu per la teva llengua

Arriba la Diada de Sant Jordi i a Parlem Telecom volem compartir el nostre amor per la llengua catalana. L’any passat, en ple confinament, vam sumar-nos a la iniciativa Llibreries Obertes per aconseguir que els llibreters del nostre país poguessin vendre llibres virtualment als enamorats que volien regalar-los. Però, i aquest any? Com serà el 23 d’abril de 2021?

Enguany llancem el primer concurs de microrelats a Twitter per a que tothom pugui fer-se escoltar i dir la seva. T’ho expliquem.

Com funciona el concurs de microrelats de Sant Jordi?

Aquest Sant Jordi escriu per la teva llengua. El concurs et convida a publicar microrelats a la xarxa social Twitter per tal que arribin a tothom. Pots escriure sobre el que vulguis: la temàtica és lliure. És hora de deixar volar la teva imaginació… i de tenir capacitat de síntesi, ja que el text només pot ocupar un tuit. T’expliquem altres aspectes que has de tenir en compte:

  • Segueix @parlem_telecom a Twitter
  • Piula el microrelat amb l’etiqueta #SantJordiParlem
  • Es permet un microrelat per persona
  • No poden haver-hi faltes d’ortografia
  • Ha de ser escrit en llengua catalana o qualsevol de les seves varietats dialectals
  • Màxim de 280 caràcters ( tenint en compte els caràcters del hashtag)

Puc participar-hi?

El concurs és obert a tothom que sigui major d’edat (+18 anys) i tingui un compte a Twitter.

Fins quan hi puc participar?

El concurs s’inicia el 19 d’abril i finalitza el 23 d’abril a la mitjanit. Durant aquests cinc dies, podeu publicar un microrelat, Parlem els recopilarà tots i serà un jurat de tres escriptors de prestigi qui deliberarà per triar el guanyador o guanyadora que s’anunciarà el 30 d’abril.

Qui és el jurat del concurs de microrelats?

El jurat està format per:

  • Jordi Cabré: periodista, escriptor i novel·lista
  • Carlota Gurt: traductora i escriptora
  • Anna Carreras: escriptora, crítica literària, correctora i traductora catalana

Quan sabré si soc guanyador/a o finalista?

Anunciarem la persona guanyadora del concurs de microrelats de Sant Jordi el dia 30 d’abril al nostre perfil de Twitter (@parlem_telecom) i Instagram (@parlem_telecom). El mateix dia també anunciarem els 9 microrelats finalistes que hagin quedat per darrere del guanyador en les valoracions del jurat.

Té premi el concurs de microrelats?

I tant! La persona guanyadora tindrà un any gratuït a Parlem Telecom amb un paquet de fibra i/o mòbil. D’altra banda, les persones finalistes no obtindran premi, però els seus microrelats sí seran difosos a les xarxes socials de Parlem Telecom en els dies posteriors.

Des de la nostra companyia, us animem a participar al concurs i, sobretot, a escriure i llegir en la nostra llengua en aquest Sant Jordi que promet ser inoblidable.

Estarem molt atents als vostres microrelats… Feliç Diada!

Consulta les bases legals del concurs aquí 

 

Entrades relacionades

Entrades relacionades