Aquest Sant Jordi escriu per la teva llengua

Arriba la Diada de Sant Jordi i a Parlem Telecom volem compartir el nostre amor per la llengua catalana. L’any passat, en ple confinament, vam sumar-nos a la iniciativa Llibreries Obertes per aconseguir que els llibreters del nostre país poguessin vendre llibres virtualment als enamorats que volien regalar-los. Però, i aquest any? Com serà el 23 d’abril de 2021?

Enguany llancem el primer concurs de microrelats a Twitter per a que tothom pugui fer-se escoltar i dir la seva. T’ho expliquem.

Com funciona el concurs de microrelats de Sant Jordi?

Aquest Sant Jordi escriu per la teva llengua. El concurs et convida a publicar microrelats a la xarxa social Twitter per tal que arribin a tothom. Pots escriure sobre el que vulguis: la temàtica és lliure. És hora de deixar volar la teva imaginació… i de tenir capacitat de síntesi, ja que el text només pot ocupar un tuit. T’expliquem altres aspectes que has de tenir en compte:

  • Segueix @parlem_telecom a Twitter
  • Piula el microrelat amb l’etiqueta #SantJordiParlem
  • Es permet un microrelat per persona
  • No poden haver-hi faltes d’ortografia
  • Ha de ser escrit en llengua catalana o qualsevol de les seves varietats dialectals
  • Màxim de 280 caràcters ( tenint en compte els caràcters del hashtag)

Puc participar-hi?

El concurs és obert a tothom que sigui major d’edat (+18 anys) i tingui un compte a Twitter.

Fins quan hi puc participar?

El concurs s’inicia el 19 d’abril i finalitza el 23 d’abril a la mitjanit. Durant aquests cinc dies, podeu publicar un microrelat, Parlem els recopilarà tots i serà un jurat de tres escriptors de prestigi qui deliberarà per triar el guanyador o guanyadora que s’anunciarà el 30 d’abril.

Qui és el jurat del concurs de microrelats?

El jurat està format per:

  • Jordi Cabré: periodista, escriptor i novel·lista
  • Carlota Gurt: traductora i escriptora
  • Anna Carreras: escriptora, crítica literària, correctora i traductora catalana

Quan sabré si soc guanyador/a o finalista?

Anunciarem la persona guanyadora del concurs de microrelats de Sant Jordi el dia 30 d’abril al nostre perfil de Twitter (@parlem_telecom) i Instagram (@parlem_telecom). El mateix dia també anunciarem els 9 microrelats finalistes que hagin quedat per darrere del guanyador en les valoracions del jurat.

Té premi el concurs de microrelats?

I tant! La persona guanyadora tindrà un any gratuït a Parlem Telecom amb un paquet de fibra i/o mòbil. D’altra banda, les persones finalistes no obtindran premi, però els seus microrelats sí seran difosos a les xarxes socials de Parlem Telecom en els dies posteriors.

Des de la nostra companyia, us animem a participar al concurs i, sobretot, a escriure i llegir en la nostra llengua en aquest Sant Jordi que promet ser inoblidable.

Estarem molt atents als vostres microrelats… Feliç Diada!

Consulta les bases legals del concurs aquí 

 

Categoria: Novetats Parlem

Data: 19/04/2021

Compartir

Entrades relacionades

Entrades relacionades

Vols fer-te’n client?