Ens unim a la digitalització de l’esport català

Parlem Telecom en aliem amb les federacions i la UFEC en l’aposta del sector per la digitalització. Aquest matí  hem signat un conveni de col·laboració a la seu de la Unió de Federacions per convertir-nos en el soci tecnològic de la 1a Lliga catalana d’eSports.

Amb aquesta aliança, les federacions i la UFEC aconsegueixen el suport d’una entitat d’avantguarda molt implicada en el desenvolupament  i l’impuls del sector de les TIC del país. Una mostra que el pas endavant que han fet les federacions cap a la digitalització de la seva activitat no té marxa enrere. La Parlem Lliga catalana d’eSports és un producte atractiu per a la inversió d’empreses. “Està clar que els hàbits amb la pandèmia han canviat moltíssim, i la gent jugarà més a casa. Fer una feina pionera, creant una lliga mundial per primera vegada té una repercussió molt important. I una empresa com Parlem, on fem coses pioneres, havia de ser-hi ”, ha exposat el nostre president Ernest Pérez-Mas. “A més fer-ho des de Catalunya per a tot el món és la nostra aposta”, ha reblat.

Parlem Telecom i UFEC signant l’acord

El projecte

La Parlem Lliga catalana d’eSports agrupa de forma conjunta la competició oficial de les modalitats de 10 federacions, on poden participar no només els esportistes federats, sinó també qualsevol aficionat als eSports i en diferents esports. A finals d’aquest mes d’abril arrenca la competició de 5 esports (beisbol, tennis, escacs, golf i automobilisme), tot i que ja està actiu el web www.lligacatalanaesports.cat. Una primera fase de competició que s’allargarà fins a l’octubre; mentre que la resta d’esports s’afegiran a la competició passat l’estiu. “Amb l’esport arribarem a tot arreu, a totes les cases. A cap lloc del món s’ha fet encara una lliga regular avalada per les federacions esportives. Som els primers”, ha comentat Gerard Esteva, president de la UFEC. “Agraïm la confiança de Parlem perquè tots en sortirem beneficiats”, ha afegit.

Sobre la UFEC

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya és una entitat sense ànim de lucre que inverteix tots els seus beneficis en la promoció de l’esport català a través de les federacions esportives catalanes i els clubs esportius. És un òrgan de solidaritat que aplega les 71 federacions, i representa 12.500 entitats esportives i 700.000 persones federades.

Entrades relacionades

Entrades relacionades