VIATGES A L’ESTRANGER? ACTIVA EL ROAMING DE PARLEM!

El roaming és un servei que et permet utilitzar el mòbil a l’estranger de la mateixa forma que si estiguessis a Catalunya: Pots navegar, parlar per telèfon, enviar missatges i fer servir les aplicacions del teu mòbil sense tenir increments imprevistos a la teva factura. El roaming sempre ve desactivat per defecte.

El roamig és útil en diverses situacions, com ara:

  • Viatges internacionals: Quan viatges a un altre país, el roaming et permet continuar utilitzant el teu telèfon mòbil per fer trucades, enviar missatges de text i utilitzar dades mòbils.
  • Àrees amb cobertura limitada: En àrees on la cobertura de Parlem és limitada o inexistent, el roaming et permet connectar a les xarxes d’altres proveïdors que ofereixen cobertura.
  • Emergències: Si et trobes en una situació d’emergència i no tens cobertura, el roaming pot proporcionar-te accés a xarxes mòbils alternatives per fer trucades d’emergència.

És important tenir en compte que el roaming pot generar càrrecs addicionals, ja que l’ús de xarxes mòbils fora de l’àrea de servei normal pot estar subjecte a tarifes especials.

Si tens algun dubte, pots contactar amb Parlem trucant el 1713 o pots consultar aquí i parlar amb la Laia, el nostre xatbot.

Entrades relacionades

Entrades relacionades