Parlem Telecom distribueix càmeres tèrmiques a Catalunya per evitar la propagació de la COVID-19

Tens curiositat per saber com funcionen les càmeres tèrmiques que estem distribuint a tota Catalunya? Continua llegint!

Amb aquest 2020 tan mogut necessitem adaptar-nos a la situació i ja saps que tota precaució és poca. Per aquest motiu, des de Parlem Telecom volem posar el nostre gra de sorra per garantir la teva seguretat i hem tret al mercat solucions tecnològiques per combatre la propagació de la COVID-19 a Catalunya durant la fase de desconfinament.

Càmeres tèrmiques: La tecnologia per empreses que no et voldràs perdre

Estem distribuint una sèrie de càmeres tèrmiques dissenyades per mesurar la temperatura corporal humana sense contacte, des de diferents distàncies i amb alta precisió. Són uns dispositius que detecten casos de febre de manera ràpida,
intel·ligent i segura!
Les càmeres tèrmiques, que són de gran estàndard tecnològic, estan disponibles en tres paquets de productes:
● Un sistema portàtil, econòmic i fàcil d’utilitzar, permet un cribratge ràpid amb càmera tèrmica i inclou una alarma quan es detecta una temperatura anormal.
● Una combinació de càmera tèrmica més software, que permet un mesurament a distància de fins a 9 metres. Té notificació d’alarma immediata, pot gravar esdeveniments i alhora detecta persones de manera múltiple i instantània ignorant altres fonts de calor.
● Un conjunt de càmera tèrmica, software, enregistradora de vídeo de xarxa (NVR), blackbody i accessoris, que inclou un algoritme d’Intel·ligència Artificial. Té alta precisió de mesurament a diferents distàncies i és el més adequat als àmbits més delicats (aeroports, centres comercials, escoles, etc.).

Com evitar la propagació de la COVID-19? Ampliem els nostres productes.

El llançament d’aquests sistemes de mesurament corporal s’emmarca dins de la nova línia de negoci que estem desenvolupant sota la marca “Parlem Empreses”, amb l’objectiu d’oferir solucions tecnològiques innovadores a mida segons les necessitats de cada companyia. D’aquesta forma, podràs disposar de les solucions tecnològiques més adequades segons el teu sector i les teves necessitats. En aquest sentit, el llançament de sistemes de mesurament de temperatura vol ajudar les companyies en la situació actual d’incertesa per la crisi generada per la COVID-19.

Estigues atent perquè qui sap quines novetats desenvoluparem pròximament!

Entrades relacionades

Entrades relacionades