Expansió Parlem

A Parlem disposarem de 3’5M per obrir botigues a tot Catalunya

Expansió Parlem

Com ja hem dit anteriorment, a Parlem Telecom tenim com a objectiu obrir desenes de botigues arreu de Catalunya per estar més a prop vostre. Per fer-ho, hem emès un bo convertible per valor de 3 milions d’euros que ens permetrà finançar aquesta expansió territorial. Alguns us preguntareu, què és un bo convertible? És un producte financer que utilitzen les grans empreses per obtenir més capital. Els creditors del Bo poden acabar substituint-lo, en determinats casos, per accions de la companyia. Aquesta acció l’hem pogut dur a terme gràcies a un acord amb la gestora de capital risc Inveready, que ha liderat la subscripció del bo juntament amb altres inversors principals de Parlem Telecom. Aquest grup ha confiat amb nosaltres i ara, el nostre objectiu, és demostrar que som una empresa consolidada i aprofitarem al màxim aquest finançament per sortir més forts que mai.

Actualment, ja tenim tres botigues físiques a Lleida, Reus i Barcelona, però volem arribar més enllà. L’emissió d’aquest bo és també l’avantsala de la sortida a borsa de Parlem Telecom que es produirà en el BME Growth. Així mateix, pretenem finançar amb el capital del bo l’adquisició de diverses petites companyies, que permetran reforçar, molt particularment, la nostra oferta de serveis específics per a empreses.

En aquests moments, els tres principals accionistes que tenim a la companyia són Ernest Pérez-Mas, fundador i CEO de Parlem Telecom, Ona Capital (societat de capital risc vinculada a Bon Preu Esclat) i Inveready. Actualment, Inveready inverteix en empreses tecnològiques de recent creació a través de 4 verticals especialitzats (Tecnologies de la informació, Ciències de la Vida, Venture Debt i Alternative Markets).

En definitiva, hem sigut capaços de posicionar-nos com a empresa consolidada i prestigiosa en el mercat fet que ens ha permès crear confiança a tot el públic i que inversors de referència com Inveready apostin per nosaltres. Seguirem treballant dia a dia per oferir els millors serveis de telefonia i internet a casa nostra. Aprofitarem aquest finançament per obrir botigues i donar als nostres clients un servei de proximitat, així com adquirir altres empreses per millorar la nostra oferta en aquest sector.

Entrades relacionades

Entrades relacionades