Auriculars sense fils

Els millors auriculars sense fils per escoltar música i fer esport

Auriculars sense fils

Qui no està fart que se li enganxin els auriculars per tot arreu? A qui no li ha passat que no sap per on posar els cables dels auriculars a l’hora de sortir a córrer? Tot això s’ha acabat gràcies als auriculars sense fils. La demanda d’aquest tipus d’auriculars ha augmentat moltíssim, i segueix creixent. Això es deu a diferents factors, uns dels quals és la millora de la qualitat del so i de la reproducció, així com la llibertat de moviments que ofereixen. També cal destacar que cada dia és més freqüent que els smartphones o les tablets no comptin amb sortida per connectar els auriculars.

Però, quins són els que millor s’adapten a tu?

Característiques més importants per triar els millors auriculars sense fils

Actualment hi ha moltes marques que ofereixen diferents models d’auriculars, per aquest motiu has de tenir clar el que tu busques per poder fixar-te amb les característiques que t’interessen.

  1. Pensa amb el tipus d’auriculars sense fils que estàs buscant: petits, lleugers, còmodes, amb molta autonomia, qualitat del so, preu…i ordena les característiques per saber que és el més important per a tu.
  2. Trobem 3 tipus diferents: In-ear (o de botó), On-ear (per sobre les orelles, com una diadema) i Over-ear (cobreixen tota l’orella). És important que defineixis perquè els vols utilitzar: per fer esport, per estar per casa, per treballar, etc.
  3. Si el que vols són uns auriculars per fer esport, aleshores et recomanem que triïs uns que es puguin mullar per la pluja i per la suor. També és molt important que es subjectin bé a l’oïda i que siguin lleugers. Per aquestes ocasions els que et seran més pràctics són els in-ear.
  4. Si el que vols són uns auriculars per estar per casa, a la feina, jugar, o escoltar la nova música que han tret els teus cantants preferits a Youtube, els On-ear (com una diadema) són els indicats per a tu. Aquest són molt còmodes, força lleugers, i la qualitat del so és remarcable.
  5. Si estàs llegint aquesta guia perquè el que busques són uns auriculars connectats per Bluetooth que t’ofereixin una experiència auditiva única, el que necessites són els auriculars over-ear. Amb aquests podràs escoltar potències elevades i so sense distorsió.

5 top auriculars sense fils per fer música i fer esport

Creiem que els auriculars sense fils són ideals per escoltar música o fer esport, però volem que tu triïs els que més t’agradin i els utilitzis pel que vulguis! Per això, et deixarem alguns dels millors que hi ha actualment al mercat en relació amb qualitat-preu.

  • 10 Enacfire G20: in-ear, molt bé de preu i adaptables a la teva orella perquè estiguis ben còmode. Són una molt bona opció per esportistes, ja que són submergibles. La bateria dura 8 hores i té una càrrega ràpida de 10 minuts amb la que aconsegueixes una hora d’àudio.
  • 9 Mpow H19 IPO: aquests són una bona opció si vols uns auriculars sense fils per estar per casa, ja que són en forma de diadema. Estan a molt bon preu i tenen bona qualitat del so, ideals per veure la televisió o teletreballar.
  • 7 Huawei FreeBuds 3: aquests auriculars sense fils també són in-ear, però no estan tan enfocats a fer esport, sinó que són millor per fer llargues trucades o escoltar música o programes de ràdio una bona estona.
  • 3 Apple AirPods 2: no podien faltar els famosos AirPods d’Apple, menys econòmics, però molt còmodes i pràctics, perfectes pel dia a dia, per treballar i per atendre trucades.
  • 2 Bose QuietComfort 35 II: tornem a tenir uns auriculars sense fils en forma de diadema, però en aquest cas es tracta d’uns auriculars per gaudir al màxim del so, et permeten aïllar-te de tot.

Entrades relacionades

Entrades relacionades