Mònia Roca i Ernest Pérez-Mas

Col·laborem amb la Cambra de Barcelona per transformar digitalment el teixit empresarial català

Mònia Roca i Ernest Pérez-Mas

Hem signat un conveni de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Barcelona per treballar conjuntament en la transformació digital del teixit productiu de Catalunya i així propiciar el progrés en nostra competitivitat.

L’acord que han formalitzat Ernest Pérez-Mas, CEO de Parlem, i Mònica Roca i Aparici, presidenta de la Cambra, contempla accions conjuntes per oferir serveis d’alt valor afegit en àmbits com la promoció de la innovació, la internacionalització, la captació de talent, la transformació digital o la recerca de finançament. Concretament, preveiem organitzar accions i iniciatives que donin suport al talent i l’emprenedoria catalana, i al desenvolupament d’un ecosistema competitiu que ajudi al creixement de projectes basats en les noves tecnologies. Per fer-ho possible, s’utilitzaran els espais del HUB cambraDigital, el nou espai inaugurat per la Cambra com a punt d’interconnexió i generació de coneixement.

Ja col·laborem en altres iniciatives conjuntes vinculades a la emprenedoria, com és el cas de Parlem Ventures, la nova acceleradora d’start-ups que hem posat en marxa aquest mes de gener i que té com a seu principal el HUB cambraDigital. L’objectiu d’aquesta iniciativa, de la qual la Cambra n’és un dels partners juntament amb Mobile World Capital Barcelona, Fundació i2CAT i Generalitat de Catalunya, és promoure empreses emergents vinculades a les noves tecnologies de Catalunya, Illes Balears i País Valencià que ofereixin solucions innovadores amb un model B2B (business-to-business).

L’acord també contempla la nostra entrada a la llista de proveïdors de confiança del HUB cambraDigital, un espai dirigit a la generació d’oportunitats empresarials i a l’intercanvi de coneixement, innovació i tecnologia. Ens adherim així al directori de la Cambra per oferir els nostres productes i serveis de digitalització.

Parlem Ventures

Sobre el HUB cambraDigital de la Cambra de Barcelona

El HUB cambraDigital és un espai polivalent i tecnològic que actua com a motor de creació d’un teixit empresarial català innovador i competitiu. El naixement d’aquest espai respon al projecte Catalunya 2030/40 de la corporació, el qual treballa per la construcció d’un nou model econòmic que contribueixi a dibuixar una Catalunya més internacionalitzada, digitalitzada, tecnològica, ambientalment sostenible i d’alt valor afegit. Actualment, des del HUB cambraDigital es promou que les pimes i les persones emprenedores incorporin les TIC, la innovació i la internacionalització en els seus plans de negoci, amb la finalitat que puguin afrontar amb més garantia els reptes presents i futurs de la transformació digital.

 El HUB es troba situat a les oficines de la Cambra de Barcelona (Diagonal, 452) i està format per un auditori polivalent, una àrea de coworking oberta a emprenedors, startups i pimes del territori, un espai exterior i interior dedicat al networking, una àrea de back office totalment equipada i diverses sales de reunions de diferents mides dotades d’equipaments tecnològics d’última generació per tal d’oferir els serveis avançats per als coworkers i les empreses. A més, l’espai està adaptat a les necessitats actuals i compta amb sistemes integrats de videoconferència i retransmissió per a la celebració de webinars i conferències en streaming.

 

Entrades relacionades

Entrades relacionades