Diskover

Diskover: la primera xarxa social de turisme, nascuda a Catalunya

Diskover

Descentralitzar i desestacionalitzar el model turístic. Això és el que vol aconseguir Diskover, la primera xarxa social del turisme, nascuda a Catalunya, i que pretén transformar el model turístic i expandir-lo a tot el món en 4 anys. L’empresa catalana pretén potenciar el turisme rural i els comerços de proximitat creant una consciència de turisme “slow” i de qualitat.

Diskover és una eina col·laborativa que integra en una única plataforma tots els actors vinculats al turisme: turistes, empresaris, habitants locals, dinamitzadors i administracions públiques. Aquesta solució recupera actius patrimonials no publicats a internet fins ara i potencia el coneixement col·lectiu del territori.

 

Sobre l’app de Diskover

Diskover és una app gratuïta que alimenta la nostra curiositat i ens acosta el món d’una manera intel·ligent i genuïna. Dotada d’una tecnologia capdavantera, l’aplicació ens planteja un nou concepte de viatjar i de conèixer el nostre món.

De fet, els usuaris tenen accés a informació sobre activitats i espais culturals, passant per la història, els costums, les tradicions i festes dels municipis, així com informació sobre el comerç local, restauració, curiositats, personatges i experiències.

A més, la plataforma ens proposa moure’ns per la geografia d’una manera personalitzada segons els nostres interessos. En aquest sentit, l’app ens permet crear rutes personalitzades i guardar els nostres punts d’interès preferits, i, com a xarxa social, també permet compartir aquestes experiències amb l’entorn social i els nostres grups d’amics.

Diskover es compon d’una app mòbil pel públic i una aplicació web pels gestors, empreses, associacions i institucions que, juntament amb els comentaris dels viatgers, fan dels punts d’interès més insòlits i desconeguts, una autèntica alternativa a les apps de turisme.

La plataforma gesta el seu primer embrió a Catalunya i pretén adaptar-se a la nova manera d’entendre l’oci i el turisme, proposant una solució diferencial respecte a les aplicacions que hi ha al mercat en l’àmbit mundial, sent el referent internacional pel viatger.

Amb mirada internacional

A Parlem volem donar visibilitat a les empreses emergents vinculades al sector de les noves tecnologies i de la comunicació dels Països Catalans. I més encara, si comparteixen l’ambició de Parlem Telecom, que aspirem a convertir-nos en l’operadora de telecomunicacions regional a Europa. Precisament, Diskover vol expandir-se a altres regions d’Europa, així com a Sud Amèrica.

En aquest sentit, la intenció d’aquesta nova xarxa social és iniciar l’expansió internacional un cop estigui consolidat tot el desplegament a Catalunya amb la introducció de 18.000 punts oficials.

Descarrega’t l’app per iOS en aquest enllaç.

Descarrega’t l’app per Android en aquest enllaç.

Entrades relacionades

Entrades relacionades