COMPARTEIX EL TEU CALENDARI

Trobar un forat per fer una reunió és més complicat del què sembla, és per això que compartir el teu calendari de Google Calendar pot ser una eina molt útil per a la coordinació i la planificació amb amics, facilitar o companys de treball.

Permet que altres persones vegin els teus esdeveniments i activitats programades, facilitant la coordinació de plans compartits com reunions, esdeveniments socials, o compromisos personals. En entorns professionals, compartir el calendari pot ajudar en la col·laboració en projectes, i en el marc personal pot ajudar a coordinador les activitats dels membres de la llar, com ara esdeveniments escolars, cites mèdiques, activitats extracurriculars, entre d’altres.

A més, quan es comparteix un calendari, els esdeveniments i recordatoris associats també es comparteixen, la qual cosa pot ajudar a mantenir a tothom informat sobre les pròximes activitats i compromisos.

Aquí tens la guia pas a pas sobre com fer-ho:

  1. Accedeix al teu Google Calendar: Inicia sessió al teu compte de Google i accedeix a Google Calendar.
  2. Crea el teu calendari: A la columna esquerra, juntament amb “Altres calendaris”, fes clic a “Afegir” i crea un calendari (pots afegir un nom com “Sempre connectats”).
  3. Selecciona el calendari que vols compartir: Un cop creat el calendari, selecciona’l. Si en tens diversos, assegurat de seleccionar el correcte.
  4. Configura els permisos de compartició: Fes clic a sobre del calendari, busca la secció de “Accés a la configuració” o “Comparteix amb altres”. Aquí, hi haurà un camp on podràs afegir les adreces de correu electrònic de les persones amb les quals vols compartir el calendari.
  5. Comparteix el calendari: Dins de la finestra de configuració del calendari, busca la secció de “Accés a la configuració” o “Comparteix amb altres”. Aquí, hi haurà un camp on podràs afegir les adreces de correu electrònic de les persones amb les quals vols compartir el calendari.
  6. Selecciona els permisos de compartició: Selecciona els permisos que vols atorgar a les persones amb les quals estàs compartint el calendari. Pots optar per donar-los permisos per veure només els esdeveniments, editar-los o administrar-los.
  7. Envia la invitació: Després de seleccionar els permisos, fes clic a “Afegir persona” o “Enviar invitació”, depenent de l’opció que aparegui. Les persones amb qui has compartit el calendari rebran una notificació per acceptar la invitació.
  8. Gestiona els permisos de compartició: Pots gestionar i modificar els permisos de compartició en qualsevol moment tornant a la configuració del calendari i editant les llistes de persones amb les quals el comparteixes.
  9. Gaudeix del calendari compartit: Ara que has compartit el teu calendari, les persones amb les quals l’has compartit podran veure, editar o gestionar els esdeveniments, segons els permisos que els hagis atorgat.

Seguint aquests senzills passos, podràs compartir fàcilment el teu calendari Google Calendar amb altres persones i millorar la coordinació i planificació en grup.

Entrades relacionades

Entrades relacionades