FES EL CANVI!

A Parlem som promotors de FES EL CANVI, una plataforma local de serveis catalans

FES EL CANVI!

A Parlem vetllem pel desenvolupament social i econòmic del país. Per això sempre treballem amb iniciatives que puguin incentivar l’ús dels serveis de proximitat catalans. En aquest sentit, aprofitant la Diada de l’11-S, hem volgut recordar que som promotors de la plataforma FES EL CANVI.

FESELCANVI.CAT és la sinèrgia entre Parlem Telecom, Mutuacat, Catgas Catllum, Mussap Assegurances i Petrolis Independents per aconseguir que els catalans apostin cada vegada més pels serveis de Catalunya. Ens trobem en un moment de crisis on iniciatives com aquesta adquireixen un paper molt important per ajudar a l’economia del país.

El lema de la campanya és “Si ens agrada la proximitat, demostrem-ho sempre”, un lema que convida a tota la societat catalana a unir-se al projecte. Perquè si no anem al supermercat amb l’AVE; si no tenim la perruqueria a 600 quilòmetres; si no marxem del país per comprar roba… perquè ho fem per omplir el dipòsit, contractar el llum i el gas, les assegurances, la salut o la telefonia? La campanya, doncs, ens convida a totes i a tots a contractar els servies d’aquestes sis empreses que tenen seu a Catalunya, treballadors catalans i reinverteixen tots els seus beneficis al país.

Quines empreses formen part de FES EL CANVI?

La plataforma la formen sis empreses, inclòs Parlem, per tal d’oferir el millor servei possible als catalana sota uns mateixos valors i conviccions. En aquest sentit, Parlem Telecom, com a operadora de telecomunicacions catalana, ha estat pionera del projecte amb una gran implicació i pretén respondre de la millor manera les necessitats de telefoniainternet televisió dels catalans.

Per la seva banda, Mutuacat és una asseguradora catalana que fa més de 50 anys que protegeix les famílies, autònoms i empreses amb assegurances de salut i d’accidents; Mussap és una mútua catalana d’assegurances amb 90 anys d’experiència. De fet, ara oferim el seu servei a les botigues Parlem; Petrolis Independents és la primera benzinera de baix cost que des del primer dia tributa només a Catalunya i que reinverteix part dels beneficis en entitats que treballen pel país; i Catgas Catllum porten més de 40 anys treballant per portar l’energia a les llars catalanes.

Aquesta iniciativa és una altra mostra de la unió de la societat catalana i ens ensenya que junts som més forts. Entre tots fem pinya per desenvolupar social i econòmicament el nostre país. Si comprem de proximitat, fem-ho sempre! Acosta’t als teus. FES EL CANVI! A més, accedint a la web feselcanvi.cat fins a l’1 d’octubre, pots gaudir de diferents promocions de benvinguda.

Entrades relacionades

Entrades relacionades