Parlem durant el MWC 2021

Per què és important la Diada per a Parlem?

Parlem durant el MWC 2021

L’11 de setembre del 2012 va posar de manifest que la unió fa la força. Es va demostrar que si ens unim com a poble, podem aspirar a transformar la nostra societat. Precisament en aquella Diada de fa 9 anys, en aquell context reivindicatiu i de celebració col·lectiva, va ser quan va néixer la idea de Parlem. L’Ernest Pérez-Mas ho va veure clar després d’assistir poc després a un congrés de telecomunicacions estatal, on va constatar que no hi havia cap operadora catalana del sector que pogués representar la nostra identitat.

Aquell dia, tornant de viatge de Madrid fins a Barcelona, va redactar el pla de negoci d’una futura “teleco” catalana amb l’objectiu d’aportar el seu gra de sorra empresarial: calia una nova estructura de país al sector TIC. I va ser al juny del 2015 quan Parlem va registrar la primera trucada, ni més ni menys que al Sr. Trias, alcalde de la ciutat de Barcelona en aquell moment.

Catalanitat, innovació i proximitat

Des de llavors, l’esperit de la Diada és el que ens guia. Lluitem cada dia, sense aturar-nos, sempre arrelats al país, per construir entre tots un gran grup de telecomunicacions català. Hem crescut amb un model de companyia contributiva, promovent la cultura catalana i generant riquesa i llocs de feina a Catalunya.

En aquest sentit, la nostra força, la nostra veu i les nostres idees ens han portat, per una banda, a ser el 2020 la Telco que més creix a Espanya i la quarta d’Europa (Financial Times), i per altra banda, aquest mes de juny de 2021, hem entrat al mercat bursàtil.

Ens omple d’orgull ser activament partícips del desenvolupament TIC del país, un pilar bàsic per a la nostra economia de present i de futur.

Per això, a Parlem celebrem l’11 de setembre cada dia, promovent la cultura catalana, preservant la llengua i contribuïnt al desenvolupament econòmic del país. Perquè dia rere dia seguirem lluitant pel que és nostre amb tot el seny i tota la rauxa.

Donec Perficiam

Entrades relacionades

Entrades relacionades