FESELCANVI.CAT, la nova plataforma per incentivar l’ús dels serveis de proximitat catalans

L’objectiu de la plataforma és potenciar l’economia de Catalunya

La plataforma FESELCANVI.CAT ha estat creada per Parlem Telecom, Mutuacat, Catgas Catllum, Mussap Assegurances, Petrolis Independents i SolarProfit per aconseguir que els catalans apostin cada vegada més pels serveis de Catalunya. Ens trobem en un moment de crisis on iniciatives com aquesta adquireixen un paper molt important per ajudar a l’economia del país.

El lema de la campanya és “Si ens agrada la proximitat, demostrem-ho sempre”, un lema que convida a tota la societat catalana a unir-se i fer pinya per tal d’ajudar al desenvolupament social i econòmicament el país. I com volen fer-ho? Convidant-nos a tots i a totes a contractar els servies d’aquestes sis empreses que tenen seu a Catalunya, treballadors catalans i reinverteixen tots els seus beneficis al país.

Les sis empreses han decidit unir-se per oferir el millor servei possible als catalans sota uns mateixos valors i conviccions. La campanya s’ha llançat avui dimecres 9 de setembre a TV3 i altres mitjans digitals, així com a la pàgina web de la plataforma i a les xarxes de cada empresa que hi col·labora.

La campanya ens fa reflexionar sobre el perquè hem de sortir del país per tenir alguns serveis: “Si no anem al supermercat amb l’AVE, si no tenim la perruqueria a 600 km, si no marxem del país per comprar roba…Per què ho fem per omplir el dipòsit, contractar la llum i el gas, les assegurances, l’energia solar o la telefonia?”. Pensa-hi tu mateix!

 

Parlem Telecom, com a operadora de telecomunicacions catalana, ha tingut una gran implicació en el projecte i pretén respondre de la millor manera les necessitats de telefonia, internet i televisió dels catalans. Mutuacat, Catgas/Catllum, Mussap, Petrolis Independents i SolarProfit també centren els seus esforços en oferir els millors serveis i solucions segons l’àmbit de cadascun.

En definitiva, FESELCANVI.CAT és una altra mostra de la unió de la societat catalana i ens ensenya que junts som més forts. Una iniciativa que mira cap a un futur esperançador i que centra la mirada cap el progrés tant econòmic com social del país.

Entrades relacionades

Entrades relacionades