Parlem produeix el videoclip de ‘Quan tot hagi acabat’, la nova cançó de Gerard Aledo

Comença la campanya de Parlem Telecom per impulsar la música catalana

Quan tot hagi acabat’ és la nova cançó de Gerard Aledo de la qual Parlem Telecom n’ha produït el videoclip. Amb aquesta producció es dóna el tret de sortida a la nova campanya de Parlem que té l’objectiu de potenciar els nous talents de la música catalana.

Des dels inicis, Parlem Telecom ha demostrat el seu compromís amb la cultura catalana i per això, a partir d’enguany, produiran el videoclip d’un músic emergent català convertint-lo en la cançó de l’estiu. D’aquesta manera, l’operadora de telecomunicacions cada any s’encarregarà de realitzar un videoclip d’un músic i difondre’l perquè arribi al màxim nombre de persones possible.

‘Quan tot hagi acabat’ té una característica encara més important perquè es va compondre durant el confinament de la Covid-19. La cançó ens mostra un futur esperançador i ens parla de com serà el retrobament amb la nostra gent estimada, de tornar a estar junts, abraçar-nos i sentir-nos. Un pensament que hem tingut tots i totes durant aquests mesos de confinament en el qual no sabíem quin futur ens trobaríem però sí que teníem clar que el primer que faríem seria estar amb els nostres.

La música catalana es troba en un moment molt àlgid amb una gran varietat d’estils. Cada cop són més els joves que s’atreveixen a compondre en català, però molts cops es troben que els falta suport per part de la indústria per produir les seves cançons. Amb iniciatives com les de Parlem es vol aconseguir que la música i la llengua catalana arribin cada vegada més lluny perquè tothom canti i balli també en aquesta llengua. ‘Quan tot hagi acabat’ també ha estat produïda per una jove promesa, en Marc Gelabert, que a l’escoltar la versió acústica de la cançó es va posar ràpidament en contacte amb el Gerard Aledo per col·laborar i produir-li. Aledo, però, compte amb experiència prèvia perquè era el cantant del grup ‘Animal’ i al maig va treure el seu disc en solitari anomenat ‘Obrir els ulls’, on la cançó de Parlem en forma part.

En el videoclip podem veure rialles, amistat, amor, nervis, alegria, festa, en definitiva, vida.  Unes imatges i una melodia que alegren a qualsevol i que ja han arribat a més de 360.000 visites a Youtube. ‘Quan tot hagi acabat’ també ha aconseguit pujar fins a la posició 9 de la llista de Flaixbac, i segueix cap amunt. Gerard Aledo també va assistir a ‘El matí i la mare que el va Parir’ on el van entrevistar, juntament amb el CEO de Parlem, i va poder explicar els motius de la cançó i parlar de la importància que es doni suport a la música i la llengua catalana, així com que es doni suport als joves emergents.

 

Entrades relacionades

Entrades relacionades