Juan Carlos Unzué, Girona Legends vs Barça Legends

Partit de llegendes entre el Girona i el Barça per combatre l’ELA

Juan Carlos Unzué, Girona Legends vs Barça Legends

La 44a edició del Trofeu Costa Brava organitzat pel Girona FC aquest any tindrà un caràcter solidari. El diumenge 16 de gener (a les 12h. del migdia), tindrà lloc un partit que retrà homenatge a un protaginsta, Juan Carlos Unzué, diagnosticat d’ELA des de l’estiu del 2019. Al camp no hi haurà els jugadors de les primeres plantilles. En aquest cas, hi jugaran les Llegendes del Girona FC i del Barça Legends, dos equips en què Unzué hi va tenir relació com a jugador i entrenador.

Girona Legends v Barça Legends

Entre els exculers que jugaran ja estan confirmats Guillermo Amor, Sergi Barjuan, Jon Andoni Goikoetxea, Joan Carles Moreno, Jofre Mateu, Joan Carles i Jesús Mariano Angoy als Barça Legends. Per les Llegendes del Girona FC figuren a la llista ja Jandro, Migue, Matamala i Jose.

Tota la recaptació per la venda d’entrades com altres quantitats aconseguides per altres aportacions durant la jornada aniran destinades a donar visibilitat a una malaltia cruel com és l’Esclerosi Lateral Amiotròfica. Juan Carlos Unzué, diagnosticat d’ELA des de l’estiu del 2019, s’ha encarregat de donar-li una gran visibilitat per aconseguir fons per a la recerca i també per ajudar els que no tenen recursos per costejar el tractament. Unzué, exporter del Barça i extècnic de Barça i Girona, va decidir que la recaptació vagi destinada a la Fundació Miquel Valls, referent a la baralla contra l’ELA.

El preu de les entrades serà de 5 euros per a tots els sectors de l’estadi i de 10 euros a la Tribuna Alta. Els tiquets ja estan disponibles i es poden comprar a través del web oficial del Girona (www.entrades.gironafc.cat) i a les taquilles de Montilivi. A més, qui vulgui fer una aportació solidària més gran, pot fer donacions directes a la Fundació Miquel Valls a través de Bizum (al número 02621) o de transferència bancària en el cas de no poder assistir al partit i fins i tot fent una aportació superior al preu de l’entrada.

Teniu més informació al respecte a la web del Girona. Com no podia ser d’una altra manera, a Parlem volem recolzar la iniciativa. Des de ja fa algunes temporades, som un dels patrocinadors del Girona FC.

Entrades relacionades

Entrades relacionades