Parlem i Abacus

Ens instal·lem a les botigues Abacus els mesos de desembre i gener

Parlem i Abacus

Hem tancat una aliança estratègica amb Abacus en la qual ambdues companyies preveiem desenvolupar conjuntament iniciatives innovadores vinculades al món de les noves tecnologies per als membres de les nostres respectives comunitats i la societat en general. El conveni de col·laboració, que ha estat signat pel CEO de Parlem Telecom, Ernest Pérez-Mas, i pel codirector general d’Abacus, Oriol Soler Castanys, reforçarà la nostra posició al mercat i permetrà establir sinergies entre ambdues empreses, que comparteixen valors de servei a la societat i proximitat. L’aliança Abacus-Parlem Telecom comprèn els territoris de Catalunya, Illes Balears i País Valencià.

Parlem a les botigues Abacus

L’acord també té una vessant comercial, ja que preveu la instal·lació de petites botigues de Parlem Telecom a l’interior de 22 establiments d’Abacus de Catalunya durant un període de dos mesos (desembre i gener). En aquestes shop in shops es vendran als clients d’Abacus els diversos serveis de telecomunicacions de Parlem, així com un producte específic exclusiu amb una tarifa econòmica que vol facilitar encara més l’accés digital a les famílies. A més, s’instal·laran en unes altres 17 botigues catalanes d’Abacus corners amb informació de Parlem Telecom. En l’àmbit del País Valencià, l’acció comercial es farà sota la marca del Grup Parlem, recentment llançada, Aproop Telecom, que estarà present a un total de 6 botigues d’Abacus.

L’aliança entre Parlem Telecom i Abacus Cooperativa, de la que se’n coneixeran més detalls pròximament, es produeix en plena fase d’expansió de la nostra operadora, cotitzant amb èxit al mercat borsari BME Growth des del mes de juny i que estem executant un pla d’obertura de botigues a Catalunya valorat en 1 milió d’euros. L’acord amb una cooperativa de referència en l’àmbit del consum cultural, educatiu i de lleure com Abacus és un pas més de Parlem Telecom per consolidar-nos com la gran operadora de proximitat del país i per seguir augmentant el nostre creixement al mercat.

Sobre Abacus Cooperativa

Fundada l’any 1968, Abacus és una cooperativa dedicada a l’educació, la cultura i el lleure amb una comunitat de gairebé 1 milió de socis de consum i més de 700 socis de treball. Recentment, Abacus s’ha fusionat amb la cooperativa Som* la cultura de tots —que inclou marques com Sàpiens, Petit Sàpiens, El Món d’Ahir, CUINA, Descobrir, Arrels, Ara Llibres, Amsterdam, La Casa dels Clàssics o Atlas of the Future, entre d’altres— amb la voluntat de bastir un projecte de país en els àmbits de la cultura, l’educació i el cooperativisme.
Abacus aposta per dinamitzar el territori amb els seus 49 establiments a Catalunya, València i Balears, i és un referent de confiança que busca l’impacte econòmic i el social de la seva activitat, apostant per la gestió amb equitat, participació i sostenibilitat reconeguda el 2018 amb la Creu de Sant Jordi concedida per la Generalitat de Catalunya i la Medalla d’Or al Mèrit Cívic de l’Ajuntament de Barcelona.
Abacus és membre fundador del Grup CLADE, el primer grup empresarial cooperatiu català. La cooperativa compta amb una trajectòria de més de 50 anys apostant per la cultura, l’educació i el lleure cooperatiu.

Entrades relacionades

Entrades relacionades