Tanquem el 2021 consolidant-nos com l’operadora de telecomunicacions de Catalunya

El 2021 ha estat l’any en què hem esdevingut la gran operadora de telecomunicacions de proximitat del país; l’any en què més hem crescut de la nostra història sent fidels a les nostres arrels i l’any en què hem assolint diversos dels reptes que ens havíem plantejat quan vam fundar Parlem Telecom.

La sortida a borsa d’aquest estiu ha estat un pas decisiu en l’evolució de la nostra companyia, que ens permetrà obtenir els recursos necessaris per oferir-vos cada dia millors serveis a tots els indrets del territori i per seguir expandint-nos dins i fora de Catalunya. La bona resposta dels inversors als mercats, on el valor de Parlem ha augmentat notablement mes a mes, constata que som una empresa fiable, sòlida i consolidada. El context econòmic, social i sanitari del 2021 no ha estat el que tots hauríem volgut, però, malgrat tot, podem sentir-nos satisfets pel que hem aconseguit, que mai hagués estat possible sense la vostra fidelitat.

Gràcies a la confiança de tots els que formeu part de la nostra comunitat, hem pogut executar la primera fase del nostre pla d’obertura de botigues físiques arreu de Catalunya, que ens permet atendre-us presencialment a 11 comarques, i que seguirem portant a terme al 2022 per reforçar encara més la integració de Parlem al país. Enguany també hem arribat al País Valencià amb el naixement d’Aproop, una nova operadora de proximitat amb identitat pròpia que forma part del Grup Parlem. L’adquisició de diverses companyies ha estat també significativa aquest 2021, on podem dir que Parlem ja és una operadora plenament competitiva pel teixit empresarial català, al qual podem oferir serveis qualitatius de telecomunicacions, connectivitat, ciberseguretat i solucions al núvol.

Tot plegat ens servirà per ser partícips d’un objectiu fonamental per garantir el futur econòmic del país: la digitalització de les nostres pimes. Les aliances amb entitats culturals, esportives i socials, així com la consolidació del nostre rol com a operadora de referència al sector TIC català, han estat altres de les fites rellevants d’enguany, sense oblidar, també, la participació activa en projectes de responsabilitat social corporativa i iniciatives integradores i contra la bretxa digital.

No podem oblidar-nos, per últim, de la nostra gran campanya nadalenca: la iniciativa #TrenquemElSilenciParlemCatalà, on reivindiquem l’ús del català en un context d’emergència lingüística amb una nova versió de “Jo vinc d’un silenci” de Raimon cantada per la Suu. La llengua forma part de la nostra identitat com a país i com a companyia. Per això, tots desitgem que el 2022 que aviat començarà sigui l’any de la recuperació plena del català.

Aprofitem per deixar-te aquí l’spot de #TrenquemElSilenciParlemCatalà:

 

Bones festes i moltes gràcies de nou per formar part de la nostra companyia!

Ernest Pérez-Mas
CEO Parlem Telecom

 

Entrades relacionades

Entrades relacionades