Obrim botiga a Girona per esdevenir l’operadora de proximitat de la ciutat

L’Espai Gironès acull la primera botiga de Parlem a la ciutat de Girona que és, també, la primera que obrim en un centre comercial. I ho fem per la porta gran, ja que aquest establiment -l’únic d’aquest tipus a la demarcació- està considerat un dels tres millors centres comercials de Catalunya. A més, la nova botiga té 40 metres quadrats i està situada en una ubicació immillorable, al passadís central de la planta d’entrada al centre comercial des del carrer. 

Amb aquesta obertura volem créixer com a operador de proximitat dins de les comarques gironines, on ja tenim una botiga física a Sant Feliu de Guíxols, per donar servei al Baix Empordà, i el 2023 tenim previst obrir-ne una altra per cobrir la zona de l’Alt Empordà. A la capital gironina, també disposem d’un espai de vendes al centre de la ciutat: un córner dins la botiga d’Electrodomèstics Calbet, al carrer Migdia. L’operació s’emmarca dins en el pla d’obertura de botigues que estem executant arreu del país, amb una inversió valorada en 1 M€ per estar encara més a prop dels clients

La ciutat de Girona i tota la demarcació és de gran interès per al Grup Parlem, on el nostre missatge ha tingut molt bona acollida i, per tant, ha ajudat a la consolidació empresarial amb el pas dels anys. També ens hem implicat molt directament en la vida social, cultural i esportiva de Girona, com a un dels principals patrocinadors de l’equip de bàsquet UNI Girona femení per a aquesta temporada i, des del 2020, com a soci tecnològic i també un dels patrocinadors principals del Girona FC, que milita en la primera divisió espanyola de futbol. 

Jugadors i nous fixatges a la inauguració

Amb motiu de la inaguració, dos dels jugadors del Girona FC, els migcampistes Yangel Herrera i Toni Villa, visiten aquesta tarda (18-19h) la botiga Parlem a l’Espai Gironès, on atendran els aficionats i signaran autògrafs. Així mateix, l’UNI Girona presenta aquest migdia (12.30h), en roda de premsa a la botiga, la nord-americana Brittney Sykes, el nou fitxatge de la temporada. 

Aquest estiu, Parlem i el Girona FC vam allargar el vincle de col·laboració fins a la temporada 2024-25 amb l’objectiu de convertir-nos en un partner clau en el procés de transformació digital del club. Per la seva banda, els futbolistes llueixen el logo de Parlem en la part posterior dels pantalons de l’equipació en partits oficials i en els entrenaments. La consolidació d’aquesta col·laboració referma l’aposta compartida de Parlem i del Girona FC per valors com la proximitat, la catalanitat i l’excel·lència tecnològica.

L’impuls a la digitalització del club gironí l’assumeix la línia de negoci Parlem Empreses, que té com a objectiu la transformació digital progressiva de petites i mitjanes empreses catalanes, així com d’entitats esportives i culturals del país. Per oferir uns serveis més complets de digitalització, vam adquirir l’empresa gironina Infoself Group. 

Una trentena d’establiments propis

El pla d’expansió territorial de Parlem contempla obrir botigues franquícia a capitals de comarca, com és el cas de la de Girona, botigues mòbils botigues mòbils a pobles i botigues insígnia a capitals de província. A més d’aquesta inauguració a Girona, hem obert recentment botigues a Manresa, Vic, Malla, Terrassa, Sabadell, Amposta, Blanes, Barcelona, Igualada, Granollers i El Vendrell, en un procés d’expansió que s’allargarà fins arribar a gairebé una trentena d’establiments. 

Paral·lelament, Parlem Telecom també aspirem a esdevenir un gran grup de telecomunicacions europeu de proximitat, que sigui capaç d’incorporar nous operadors regionals amb marca pròpia fora de Catalunya. Així, el juliol de 2021 es va posar en marxa Aproop, una nova companyia de telecomunicacions de proximitat per al País Valencià, que també compta amb botigues físiques.

Entrades relacionades

Entrades relacionades