Parlem patrocina la Setmana del Llibre en català 2021

parlem setmana llibre 2021

Enguany patrocinem la 39a edició de La Setmana, un dels esdeveniments culturals més importants del país, que s’ha convertit en l’oferta més gran de la història dels llibres en català. Deu dies farcits de xerrades, d’activitats i presentacions de tot tipus, afavorint la relació entre llibreters, editors i lectors.

Del 10 al 19 de setembre, La Setmana tornarà a mostrar la riquesa i diversitat de l'edició en català i la seva potència industrial. Hi trobareu novetats, però també llibres de fons i col·leccions de cada segell.

Com cada any, l'acompanyaran una àmplia proposta d'activitats de tot tipus per a infants i per a adults. Nosaltres no ens ho perdrem. I tu? Coneix tot el que farem durant #LaSetmana21 en aquest enllaç.

Parlem a la Fira del llibre

A Parlem teníem clar que no hi podíem faltar. Volem contribuir a estimular i promoure la lectura en català i per això hem preparat un llistat amb les novetats literàries que no et pots perdre de La Setmana del Llibre en català. Omple el formulari i rebràs la llista al teu correu. Aquí tens la llista, lletraferit!

Contractacions canal físic campanya 11S 2022

Vols fer-te’n client?
1704876999659_Parlem_Laia_300