Amazcat

Neix Amazcat, la plataforma catalana de venda en línia

Amazcat

Passa't a Parlem

Per ser client d'Amazcat pots fer-te client de Parlem amb un 10% de descompte.

Ara per ser client de Parlem, pots fer-te Soci Premium d’Amazcat

Ja ha nascut Amazcat, el nou marketplace català, centrat en el mercat de proximitat, i a Parlem no ens ho hem volgut perdre. Es tracta d’un mercat en línia basat en el comerç de productes locals, esdevenint una alternativa a les grans plataformes internacionals, i que contribuirà a generar llocs de treball al nostre país.

La primera plataforma pròpia de venda en línia de Catalunya es va posar en marxa el dimarts 26 d’octubre, data per recordar, amb gairebé 500 negocis associats, i des d’Amazcat ja han assegurat que en les setmanes que venen hi haurà prop de 300.000 usuaris que accediran al portal. Tot i això, el projecte es troba tot just en la fase més incipient, i encara hi ha productes pendents de validació.

En aquest sentit, els usuaris podran comprar a productors o botigues de zones properes, un indicador de qualitat garantida, ja que podran conèixer l’origen del producte. De fet, la infraestructura d’Amazcat ja permet comprar i vendre a través de la seva web i també per mitjà de l’aplicació, disponible tant per a Android com per a iOS.

Prenent el model d’Amazon, Amazcat també tindrà socis premium, amb un preu semblant al que ofereix el gegant mundial. Els membres premium, doncs, hauran de pagar una quota mensual de 36 euros a canvi de rebre un seguit d’avantatges, com el fet de no haver de pagar pel cost del transport.

Parlem i Amazcat

A Parlem apostem sempre pel comerç de proximitat. No és la primera vegada que ens sentiràs dir-ho (formem part de la plataforma Fes el Canvi) i és que la nostra raó de ser rau en la proximitat vers el client. D’aquesta manera, compartim els valors d’Amazcat, que aposta per productes elaborats, fabricats o venuts a Catalunya.

Des de la companyia creiem fermament en el projecte i per això en som socis. Amazcat ofereix la possibilitat als productors, fabricants, botiguers i serveis d’incorporar-se al seu espai digital i començar a comerciar a partir d’un clic del ratolí. A mesura que la plataforma tanqui acords amb noves empreses en les setmanes que venen, s’espera que s’afegeixin noves botigues virtuals i, en conseqüència, que el nombre de productes vagi creixent.

Passa't a Parlem

Per ser client d'Amazcat pots fer-te client de Parlem amb un 10% de descompte.

Entrades relacionades

Entrades relacionades