Energia verda a Catalunya: Parlem adquireix Ecolium

Fem de nou un pas endavant decisiu per esdevenir una operadora de telecomunicacions molt
competitiva en el sector empresarial català. A més d’oferir serveis qualificats de
telecomunicacions, connectivitat, ciberseguretat i solucions al núvol (cloud), des d’ara ens endinsem en les energies renovables oferint plaques fotovoltaiques a empreses i particulars. El salt endavant en aquest àmbit es produeix gràcies a l’adquisició del 100% d’Ecolium, la companyia empordanesa d’energia sostenible.

Descobreix com gaudir ara de l’energia verda.


En què consisteixen les energies renovables?

Les energies renovables són totes aquelles fonts d’energia obtingudes i basades en els recursos naturals. A diferència dels combustibles fòssils, molt contaminants, aquestes fonts naturals es renoven il·limitadament i sense intervenció humana.

Aquestes energies són beneficioses per al medi ambient i representen vies alternatives d’energia més sostenibles, que a diferència de les energies no renovables (petroli, gas, energia nuclear…) són netes i no contaminen. Actualment, ens trobem en una època de transició energètica en el marc de la lluita contra el canvi climàtic en el qual les energies renovables adquireixen una gran importància. Per això, cada vegada hi ha més famílies i empreses que aposten per l’energia neta, per exemple instal·lant plaques d’autoconsum fotovoltaic.

Per què Ecolium?

Treballem per tu i pel planeta oferint energies provinents de fonts renovables generades al nostre país i fomentant l’autoconsum.

Estalvi i eficiència

Després d’analitzar les teves condicions de contractació actuals, t’oferirem el millor preu per a la teva contractació de llum i gas.

Paga pel que necessites

Oblida’t de pagar per una potència que no necessites. Adaptem les condicions de la teva contractació al teu consum real.

Assessorament personalitzat

Posem a la teva disposició un consultor energètic que resoldrà qualsevol dels teus dubtes i et proposarà noves solucions.

Fàcil, fàcil

Uneix-te a l’energia del futur de la manera més senzilla, oblida’t de tràmits complexos i de pesades trucades comercials.

Descobreix com gaudir ara de l’energia verda.

Entrades relacionades

Entrades relacionades