Qui som?

Parlem és l’operadora de telecomunicacions nascuda a Catalunya, que ofereix serveis integrals de mòbil, internet, fix i televisió i que aspira a donar servei als seus clients a qualsevol racó del món, tant per a Particulars com per a Empreses.

Visió

Crear el primer gran grup de telecomunicacions d’origen català

A Parlem pensem que el factor fonamental és el servei al client: de proximitat, que pugui parlar amb persones que l’escoltin en el seu idioma o interactuar amb serveis digitals, amb la màxima cobertura, amb paquets flexibles i a un bon preu.

Fundada el juliol del 2014, Parlem comença oferint serveis de telefonia mòbil el desembre del mateix any, utilitzant la xarxa mòbil d’Orange, atès que segons la legislació estatal només quatre empreses tenen llicència per a xarxa mòbil.

A finals de 2015 l’empresa comença a oferir serveis d’internet sobre ADSL a partir d’un acord amb Jazztel. El 2017 arriba a un acord amb alguns operadors locals de fibra per oferir internet a 100.000 llars de Catalunya. Al gener del 2018 incorpora la fibra de MasMóvil, inicialment, amb un milió de llars disponibles.
El creixement de la xarxa i els acords amb diversos operadors permeten que Parlem ofereixi a mitjans del 2018 accés a internet a 3,5 milions de llars i negocis a Catalunya. Parlem té cobertura de mòbil a tot l’estat i de roaming a tot el món, així com accessos de fibra i ADSL. L’any 2019 amplia la seva gamma de productes amb el llançament de serveis de continguts audiovisuals, gràcies a l’acord amb Agile TV.

Els serveis de telecomunicacions necessiten una xarxa de transmissió i accés, de fix i de mòbil, que els operadors es lloguen entre ells. La xarxa no és, doncs, el diferenciador clau, atès que tots els operadors comparteixen xarxes tant fixes com mòbils amb cobertura similar a tot l’estat.

Missió

Serveis integrals, desenvolument i lideratge

Oferir serveis integrals de telecomunicacions a Catalunya, des de Catalunya i en català. Llegeix el nostre decàleg.

Desenvolupar indústria i ocupació en el sector de les telecomunicacions a Catalunya.

Assolir en una dècada el lideratge en quota de mercat de serveis generalistes de telecomunicacions a Catalunya i superar les empreses espanyoles i internacionals qui hi operen.

Vols fer-te’n client?