Molt més que una cançó de l’estiu

A Parlem tenim un compromís amb la cultura catalana. Un compromís de veritat que volem demostrar no tan sols amb paraules i fets, sinó també, a partir d'ara, amb cançons.

Com “Quan tot hagi acabat” de Gerard Aledo, que protagonitza la nostra última campanya.

Volem impulsar els nous talents de la música catalana, que siguin més visibles, que les seves cançons arribin cada vegada a més gent. Volem que els estius siguin cantats i ballats també amb la nostra llengua.

Per això, a partir d'enguany, produirem el videoclip d'un músic emergent de la nostra terra convertint-lo en la nostra cançó de l'estiu.

Comencem aquest 2020 amb “Quan tot hagi acabat”, que va ser composada en plena quarantena i que parla del retorn esperançador a la normalitat després de la pandèmia de Covid-19.

Un pensament que ha estat present durant tots aquests mesos en què ens hem esforçat, com a teleoperadora de Catalunya, perquè tots poguéssim estar connectats oferint tot tipus de solucions per a particulars i empreses.

Ara, és el moment de connectar d'una forma diferent amb els nostres. De tornar a veure'ns, a quedar, a fer tot el que hem imaginat.
I, per fi, fer-ho de veritat.

Vols fer-te’n client?