Canvia el que et canvia | aproop! Telecom

aproop! Telecom està creixent i obrint mercat ràpidament al territori valencià, de manera que preveu incrementar la facturació un 50% a finals del 2024 i assolir una quota de mercat del 3% com a operadora de proximitat. Un creixement que s’emmarca dins l’estratègia d’expansió territorial del Grup Parlem de replicar el seu model d’èxit a Catalunya.

Per continuar creixent i potenciar l’aposta per ser l’operadora de telecomunicacions valenciana de proximitat més coneguda a València, Castelló i Alacant, aproop! presenta hui una nova imatge de marca i una pàgina web renovada amb la campanya Canvia el que et canvia. Un rebranding de la companyia que té per objectiu modernitzar la imatge i reflectir millor els valors, la missió i la visió actuals de l’empresa. aproop! Telecom vol adoptar una imatge més contemporània i fresca per alinear-se millor amb els seus clients i diferenciar-se de la competència en un mercat de telecomunicacions molt competitiu.

En definitiva, aproop! redefineix la seua identitat per mostrar clarament els avantatges competitius i atraure nous clients, connectar amb una audiència més àmplia i destacar-se de la competència. La voluntat de l’operadora valenciana és proporcionar una experiència excepcional, motiu pel qual també inverteix en la formació del personal per millorar les habilitats de suport i, alhora, enfortir les operacions per respondre més ràpidament a les necessitats dels clients. Altrament, també col·labora amb organitzacions locals i participa en esdeveniments comunitaris per generar impacte en la comunitat i fer-s’hi més presents.

Cremaet, la millor companyia

aproop! es defineix com a una operadora que parla el mateix idioma que els seus clients, que els tracta bé i els escolta, i en la qual les úniques sorpreses que hi ha, són bones. Una operadora que ofereix tot allò que una mare o un pare voldrien per als seus fills: una bona companyia. Per això, en aquesta campanya, també es presenta el nou personatge de marca: Cremaet. El personatge vol personificar l’actual situació dels consumidors vers les empreses de telecomunicacions tradicionals, que no donen resposta a les seues demandes, en contraposició a aproop! Telecom que els acompanya i els escolta per oferir-los una experiència excepcional.

Per altra banda, la campanya també dona a conèixer la nova web corporativa (https://aproop!telecom.com/) que presenta un redisseny complet, tenint en compte la nova identitat de marca. La pàgina incorpora nous elements que la fan més visual i intuïtiva, i nous continguts: pàgines més completes, fitxes tècniquesmés atractives, FAQ’s ampliades, informació corporativa de marca i un buscador de botigues pròpies i distribuïdors autoritzats, entre altres millores.

El Grup Parlem s’ha proposat duplicar l’EBITDA durant l’any 2024 i la seva aposta per aproop! és una de les línies estratègiques per aconseguir aquest objectiu ambiciós.

Entrades relacionades

Entrades relacionades