L’OCU reconeix Parlem com l’operadora de l’Estat més ben valorada pels clients per segon any consecutiu

Parlem Telecom és, per segon any consecutiu, l’operadora de comunicacions més ben valorada de l’Estat, segons l’enquesta de satisfacció que l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha realitzat entre més de 14.000 dels seus socis. La telco catalana encapçala el rànquing de satisfacció general dels clients, amb 86 sobre 100 punts, tenint en compte els serveis de veu i de dades.

L’enquesta de l’OCU, que és neutral i aliena als operadors, destaca també el lideratge de Parlem en atenció als clients de telefonia mòbil i d’Internet a casa (fibra òptica). El valor de marca de de la companyia catalana, que aposta per una atenció al client personalitzada amb serveis de qualitat i amb identitat distintiva, també assoleix el lideratge en la qualitat de connexió d’internet de casa i el màxim reconeixement dels usuaris quan a l’atenció al client i la gestió i presentació de les factures, superant les teleoperadores més petites i deixant a molta distància els grans grups, que se situen als últims llocs. En aquests dos aspectes, les diferències entre operadors són molt àmplies i Parlem torna a encapçalar el podi amb 93 i 94 punts, respectivament.

Segons l’OCU, els clients premien amb la seva fidelitat que faci bandera de “l’atenció propera, personalitzada, amb serveis de qualitat i en català” i a més valoren, “la vinculació de l’operadora amb el territori”.

L’enquesta de l’OCU va consultar sobre serveis de telefonia fixa i mòbil, internet i televisió. De les respostes obtingudes, també es desprèn que la majoria dels clients opta per contractar paquets complets amb solucions de telefonia mòbil i fixa, internet a casa i televisió de pagament i que tot i que la telefonia fixa s’ha reduït considerablement (només el 19% dels usuaris la utilitza regularment) aquests paquets combinats continuen sent atractius perquè inclouen l’accés a continguts exclusius i a serveis d’alta velocitat.

Entrades relacionades

Entrades relacionades