Parlem Telecom i Girona FC reivindiquen en una campanya “l’orgull” i “els valors” que els han fet créixer exponencialment

La trajectòria d’èxit compartida entre Parlem Telecom i el Girona FC és el leitmotiv de la nova campanya de l’operadora de telecomunicacions catalana, on participen l’entrenador de l’equip masculí gironí, Miguel Ángel Sánchez (“Míchel”), i tres dels jugadors més destacats de la plantilla: Christian Stuani, Arnau Martínez i Valery Fernández. L’espot televisiu reivindica “l’orgull” i “els valors” d’aquests dos projectes de proximitat, que han assolit un creixement molt per sobre de les expectatives en dos entorns altament competitius: el sector de les telecomunicacions i el món del futbol professional.

Parlem Telecom va esdevenir soci tecnològic del Girona FC a finals de l’any 2020 i, des de l’inici d’aquesta aliança, els resultats no han pogut ser millors. Així, Parlem ha passat de ser una start-up a convertir-se en una empresa de telecomunicacions de referència, que cotitza a borsa i duplica la seva facturació anualment, i el Girona ha passat de competir a Segona Divisió Espanyola a ser l’actual líder de la Primera Divisió Espanyola, amb opcions reals de guanyar el campionat aquesta temporada.

La campanya, que s’ha enregistrat a diversos espais de l’Estadi Municipal de Montilivi (grades, vestuari, gespa, sala de premsa), plasma aquesta transformació del Girona FC i el Parlem Telecom amb declaracions de l’entrenador i els jugadors, així com amb la veu en off de l’actor David Verdaguer, que recorda amb algunes frases els moments de qüestionament que han viscut ambdós projectes (“Ens van dir que no hi teníem res a fer”, “Ens van dir que només guanyen els de sempre”, “i que mai tindríem milers i milers de seguidors”).

L’aposta per la proximitat i l’excel·lència ha convertit el Girona en un equip admirat pels aficionats catalans amb ressò internacional i ha situat Parlem com l’operadora de comunicacions més ben valorada de l’Estat espanyol en l’última enquesta de satisfacció de l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU). L’aliança entre club i operadora també ha facilitat el creixement de Parlem a terres gironines, ja que s’ha passat d’un percentatge de clients totals de la companyia a la província del 10% (2019) al 15% (2023).

Actualment, Parlem segueix sent un soci tecnològic estratègic del Girona FC i és un dels principals patrocinadors del club amb contracte vigent fins a la temporada 2024-2025. L’acord, a més de diversos serveis qualitatius de telecomunicacions, contempla l’aparició del logo de Parlem en la part posterior dels pantalons de l’equipació que llueixen els jugadors del primer equip masculí als partits oficials i en la seva equipació d’entrenament, entre d’altres.

Entrades relacionades

Entrades relacionades